Şimdi Ara

İnternet paketi olmadan internete girmenin ücreti ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
7.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde kendi hattımda internete( 1 GB 9 TL) giriyorum.dün akşam babamın hattını benim telefona, kendi hattımı da babamın telefonuna taktım.babamın telefonundan kendi hattımla internete girdim ve telefonun şarjı bitti.bende benim telefondan babamın hattını çıkarmadım.sabah kalktım ve babamın telefonunu şarja taktım.ancak babamn hattı hala benim telefondaydı.sonra bilgisayarı açtım ve babamın hattının takılı olduğunu farketmeden benim telefonla internete girdim.ve 30 dk sonra ekrandaki cevapsız aramayı gördükten sonra babamın hattının takılı olduğunu anladım ve bağlantıyı kestim.İnternet paketi olmadığı halde yanlışlıkla internete bağlanmıştım :S :(

Özeti:Yanlışlıkla babamın hattından internet paketi olmadan internete girdim.Edit: şimdi hesapladım 7-8 mblık bi kullanım yapmışım. Mb başına kullanım ücreti ne kadar?Ve bu kullanım faturaya ne kadar olarak yansır??(ayrıca babamın hattı 19 liraya 500 dk konuşma olan paket)

Şimdiden teşekkürler.Herkese iyi forumlar.İyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 5 Kasım 2011; 16:55:16 >

• 60 kb herşey dahil 1 KONTÜR du eskiden , 15 / 20 mb ile ucmuçsun......
  • kafam şimdi ücret ne kadar bilen var mı
  • birde eğer müşteri hizmetleri ile görüşürsen ve ikna edersen , YÜKSEK YANSIYAN TL yi , senin için ( sana özel ) geçicici olarak İNTERNET PAKETİ tanımlayarak , rakamaı düşürebilirler,

komşuma 80 TL trkcell net ücreti geldi ( 39 tl faturalı hattı var ) , şikayet ett o ay a özel NET PAKETİ tanımladılar ve 10 TL ile kurtardı :))
  • Az önce Avea 500'ü aradım ve sordum.Kb başına 0,0073 kr olduğunu söylediler.yani 10 mb için 73 lira oluyor.Gerçekten 73 lira fatura gelirse babam beni öper

Ayrıca sonradan paket tanımlamanın önceki kullanımları etkilemediğini söylediler.

• Trkcell itiraz ile bu konuda bize yardımcı oldu daha önce, avea ile görüşmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Az önce Avea 500'ü aradım ve sordum.Kb başına 0,0073 kr olduğunu söylediler.yani 10 mb için 73 lira oluyor.Gerçekten 73 lira fatura gelirse babam beni öper

Ayrıca sonradan paket tanımlamanın önceki kullanımları etkilemediğini söylediler.

quote:

WAP APN üzerinden gerçekleştirilen veri kullanımı için standart ücretlendirme 0,0073 TL/KB, Internet APN üzerinden gerçekleştirilen veri kullanımı için standart ücretlendirme 0,0021 TL/KB'dir.

Yanlış bilgi vermişler. Eğer 3g ayarları yapılmış bir cihazsa internet apn üzerinden girer. Yani 20 lira kadar tutar.
    Bunu öğrenmenin en kolay yolu avea online işlem menüsüne girip internet kullanım detayını kontrol etmek. Anlık olarak güncelleniyor ordaki bilgiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Az önce Avea 500'ü aradım ve sordum.Kb başına 0,0073 kr olduğunu söylediler.yani 10 mb için 73 lira oluyor.Gerçekten 73 lira fatura gelirse babam beni öper

quote:

WAP APN üzerinden gerçekleştirilen veri kullanımı için standart ücretlendirme 0,0073 TL/KB, Internet APN üzerinden gerçekleştirilen veri kullanımı için standart ücretlendirme 0,0021 TL/KB'dir.

Yanlış bilgi vermişler. Eğer 3g ayarları yapılmış bir cihazsa internet apn üzerinden girer. Yani 20 lira kadar tutar.
    Bunu öğrenmenin en kolay yolu avea online işlem menüsüne girip internet kullanım detayını kontrol etmek. Anlık olarak güncelleniyor ordaki bilgiler.
    On

AVEA WAP GPRS ayarı seçili.3G Servisi aktif durumda ancak telefonda 3G Desteği yok..Umarım 0,0021 den ücretlendirme yaparlar.Ayrıca online işlem merkezinde internet kullanımı 2 gün sonra güncelleniyormuş yani yarın bakabilcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 6 Kasım 2011; 8:14:42 >

• 32005361 byte (yaklaşık 32MB) kullanıma 0,95 tl ücret yansıtılımış bende, ne alaka anlamadım, böyle bişi kullanmadımda..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkpt

32005361 byte (yaklaşık 32MB) kullanıma 0,95 tl ücret yansıtılımış bende, ne alaka anlamadım, böyle bişi kullanmadımda..

birde burdaki internet.04 ve internet.06 ne anlama geliyor acaba.
  • internet 4 ipv4 internet 6 is ipv6 anlamına gelmekte..

peki bu ne demektir?

detaylar aşağıda...

http://www.thgtr.com/haber/genel/ipv4-ve-ipv6-nedir-farklari-nelerdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.