Şimdi Ara

İnternet Önerisi 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
46.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srsy kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam oyle birsey yok ya ama keske olsa yani isterimde

    Zaten fiber altyapi yok :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun itibari ile En ucuz engelli internet aboneliği hangisidir?
  • Dsmart ADSL abonesiyim yeni evime taşındım nakil yaptırdım. Yeni adreste eve kadar fiber Gpon altyapı mevcut. Sırf buraya nakil yaptırabilmek için yeni telefon hattı açtırıp nakil yaptırdım. Ancak Dsmart üyeliğimi ADSL'den Fibere çevirtemedim 8 gündür. Her arayışımda farklı cevaplar alıyorum. Artık oyaladıklarını düşünüyorum. Durumla ilgili BTK'ya şikayette bulundum. Dsmartı da hergün arıyorum ancak hala bir çözüm sunmadılar. En son dün akşam aradığımda nakil işlemimi TT yerine süperonline altyapısı diye transfer ettiklerini öğrendim. Durumla ilgili bana dönüş yapacaklarını söylediler ancak öncekiler gibi dönmeyeceklerine eminim. 8 gündür internetim yok bilgisayarı dahi açasım gelmiyor. Şimdi işyerimden yazıyorum. 6 yılı aşkındır Dsmart Smile ADSL abonesiyim sanırım bu serüvenin sonuna geldim. 3 aylık daha taahhütüm olmasa hiç beklemeyip iptal ettireceğim ancak taahhütten dolayı 120TL boşuna para vermem gerekecek. Sabrımın son demlerindeyim artık.
    Bakalım nasıl sonuçlanacak bu durum. Gelişme olduğunda yazarım tekrar.




  • Hocam 8 gün kötü olmuş, bizimde 2 haftadır yoktu persembe gunu basvurduk cumaya randevu verdiler ama saatler uymadi bugune randevu versiler 1 ve 6 arasi.

    Tam 1 de geldiler kablo baglantisini yaptilar ve gittiler az once modemi kurdum suan kullaniyorum. Türk telekom aldim, d smarta da baktim ama sonucta onun altyapisida Türk telekom yani kisacasi memnunum 24mbps kadar destekliyordu ama istemedim cunku gereksiz yere modem alacagim ve 50 gb kota icin 24mbps gereksi o yuzden 50gb 8mbps aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    8. gün bitiyor ve hala internet yok. Şimdi tekrar aradım müşteri hizmetlerini. Yanlış işlem yapıldığından dolayı bu işlemin düzeltilmesi gerekiyor dediler. Yani Türk Telekom altyapısı yerine superonline altyapısı varmış gibi işlem yapılmış. Bu yüzden fibere geçişim gerçekleşmemiş.
    Nakil için benden bölgesel kod gibi bir kod istediler yanlışlık yapılmasın diye. Normal şartlarda bir vatandaşın bu kodu alması mümkün değil. Türktelekomda çalışan arkadaşımdan rica ettim ve aldım bu kodu. Türktelekomdan altyapımın bilgisini aldım. Bunları defalarca söyledim müşteri temsilcisine ve buna rağmen işlemim yanlış yapılmış.

    Şimdi bu işi düzeltmek için superonline ve Türktelekom ile yazışmalar yapacaklar işlemi düzeltecekler. Benim iş bi 10 gün daha sürer gibi geliyor bana. Bu süre zarfındaki zararımı nasıl karşılayacaksınız dedim. Belki benim ödemelerim bile aksıyor şuan internetim olmadığı için. Haklısınız diyip bir çözüm üretmiyorlar. Bakın dedim ben bu ayın faturasını peşin ödüyorum ve ocak faturamı ödedim. Şimdi ücretini ödediğim hizmeti alamıyorum sizin yanlış işleminizden dolayı. Bu zararımı nasıl gidereceksiniz dedim. Bu dönemi faturalandırmayız diyor. Zaten ödedim dedim bu dönemi ödedim. İnternetiniz açıldığı zaman tekrar bize bildirip bu zaman için bir sonraki faturadan indirim isteyebilirsiniz dediler. Bakalım göreceğiz.




  • Türkiye'de internet aboneliği kadar işkence olan başka bir ülke yoktur diye tahmin ediyorum.

    1 Nisan tarihinde 6 yıllık süperonline aboneliğim bitiyor, hali hazırda 25 mbps 75 gb fiber internet kullanıyorum. Bu zaman diliminde çok büyük sorunlar yaşamadım, ara sıra şark kurnazlığı yapıp hız düşürmeleri oldu, onları da şikayet ederek düzelttim ancak son dönemde iktidarın baskısı sonucu vpn sunucularına yasak getirildi ve süperonline üzerinden vpn uygulamalarını kullanamaz duruma geldim. Bu bardağı taşıran son damla oldu ve 1 Nisan'dan itibaren aboneliğimi iptal edip farklı bir firmaya geçmeyi düşünüyorum.

    İşte sorun burada başlıyor, hangi firmaya geçeceğim ? :(

    Dsmart tv aboneliğim var ama dsmart'ın internet hizmetine geçmek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum, sonuç itibari ile ttnet'ten aldıkları interneti bize satıyorlar. Yeterli teknik servis hizmeti sunabilirler mi? istedğim kaliteyi alabilir miyim? bir sürü cevapsız soru var aklımda.

    TTnet, abone olan bir pişman, olmayan ayrı pişman, 24 mbps 35 gb için 56 TL fiyat verdiler (yalın) Süperonline 25 mbps -75 gb için yeni taahhütte 56 TL istedi. Ama 24 ay taahhüt yapmak işime gelmiyor, yeni gelişmeler ışığında AKK'nin kalkacak olması acaba fiyatları düşürür mü? yoksa yükseltir mi? belli değil ama olası gelişmelerden 24 ay uzak kalmak akıllıca bir hamle gibi durmuyor.

    Türknet kalıyor sadece, taahhüt olmaması açısından çok iyi, istediğin zaman iptal etme şansım var ama verimlilik olarak nasıl? bilmiyorum.

    Kısacası ben böyle işin içine .......... bir internet aboneliği yaptıracağız şu çektiğimiz sancıya bak.




  • by_fx kullanıcısına yanıt
    Girilmeyen siteler için mi vpn diyorsunuz, şuan Türk telekom kullanıyorum gerek telefondan uygulamadan yasaklı siteye giriyorum veya pcden dns adresini degistirerek.

    Ben de interneti al ali 1 aydan fazla oldu, baya kararsız kaldım.

    Bundan öncesinde Türktelekom kullaniyoduk tabi ortak bir şekilde sanırım hizi 16mbps idi ve 60 gb kotasi vardi. Her neyse şuan tek aldık 8mbps 50 gb 56.90 onu kullaniyoruz.

    Superonline alacaktım fiyatlar ayni ve guvenemedim, d smart derseniz zaten alt yapi ayni, Türknet'de guvenemedim ama dikkatimi en cok ceken Turksatti yani kisacasi hocam Türksat a bakin hem cok uygun hatta linkini atayim bakin.

    Benim altyapim yoktu,olsaydi kosa kosa gider alirdim.

    Türk telekom da alirsaniz gelip hemen bagliyorlar.

    Subeye gitmeden aradim konustum randevu verdileri geldiler baglayip gittiler. (1 aydan fazla oldu sozlesme ve fatura yok ortada, genel mudurlugune gidecegim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_fx kullanıcısına yanıt
    https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi

    Bu gibi kampanyalar uygun, altyapim olsaydi sahsen alırdım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    Hocam,

    facebook veya twitter yasaklandığı dönemler oluyor o zaman dns ayarlarını değiştirmek yerine abone olduğum vpn sitesi üzerinden bağlanıyorum, sorunsuz bir şekilde. Ancak süperonline bu tip uygulamalara yasak getirdi girilmiyor artık.Bunun dışında 6-7 yıldır süperonline kullanıyorum sorun yaşamadım ve memnunum ama bu baskıcı tutum yüzünden değiştirmek istiyorum.

    TTnet'e hiç bulaşmak istemiyorum, bana kap kaç mantığı ile çalışan bir firma izlenimi verdiği için.Türksat hiç aklıma gelmedi, bir araştırıp ona göre karar vereceğim, ya mecburen süperonline devam edeceğim yada kapatacağım cep telefonu internetini kullanacağım.
  • Crazykartal, hani meşhur ''seni anan kadir gecesi doğurmuş'' esprisi var ya, aklıma inan o geldi.Şanslı adammışsın ki kablonet altyapısı yok.

    Modemlerinden hiç bahsetmeyeceğim, zira yan odaya geçince çekim gücü yarıya iniyor burada anlattığıma değmez.Zaten modemle aynı odaya çöreklenerek o sorunu garibanvari yöntemle çözüyorsun.Ama hız olayı inan son 1 yıldır beni sinir hastası etti.Hani saçlarımı beyazlattı dişlerimi döktü desem mübalağa ettiğimden şüphe edeceğim.Hele geceleri yok mu o geceleri.Neşeli hümanist bir adam olan beni alıyor, Hulk'tan beter bir canlı yapıyor.
    İnterneti hiç stabil kullanamıyorum.Örnek vermek gerekirse bir filme 1080p ile başladıysam, bi ara 144p bir ara 480p , sonra 360p derken film bitiyor.Yahu 40 dakikalık yabancı dizileri 25 mbps vaat edilen hızla, 480p ile izlemeyediğim zamanlar oluyor.(genelde yabancı dizileri bekleyeyim dolsun olayına uymayan sunuculara koyuyorlar). Yarımşar saat arayla internet hızını ölçüyorum 9 , 16 , 5 , 11 , 2.5 gibi birbirinden alakasız hız sonuçları çıkıyor. Hele gece ise zaten hızım 0.5 ile 6 mbps arasında slalom yapıyor.Hatta şu an bile 0.76 mbps. evet şaka değil.[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1149165/effa8e4d-b474-4ff3-b9c6-f8e44b8133cd.jpg [/simage]


    Defalarca aradım,mail attım, atar/gider yaptım , kibar konuştum vs vs vs . ama sonuç hep şu; 5-6'a yakın şikayet/arıza bildirimden sonra sabah 9'da mahalle elektrikçisiyle yarışır kalitede bir adam gelir.Telefonundan ölçüm yapar sorun yok der ve gider.Ardından bakakalırsınız.( hani anlayamasssınıss) Yahu beyefendi sabah 9'da olmuyor olabilir ama öğlen ve geceleri saçmalıyor zaten.Bunu neden anlamıyorsunuz dedim bir keresinde.Cevap; '' haaa, o şeyden ya , yoğunluktan o ''

    Bir gün , artık yeter bu problemi düzeltene kadar faturayı ödemeyeceğim dedim.Düzeltmediler.2 ay kadar ödemedim.sonrasında eşek gibi ödedim.bir de baktım bana 15 tl civarı açma kapama ücreti kitlemişler.O da nesi ! dedim. Finalleri sınavı şunu bıraktım 4 sayfalık sözleşmeyi aldım okudum.Sözleşmede bu paranın alınmasını haklı kılacak tek bir madde yok.(Faiz vs var o da zaten oranı belli miktarı belli 3,4 tl bir şey). Telefondaki o ses bana ne dese beğenirsiniz. ''Ama biz bunu tüm müşterilerimizden alıyoruz.Kablonet politikası bu...'' gibisinden zırvalarken dua etsinler sınavlarım çok yoğundu tüketici hakem heyeti falan uğraşamadım.Ama o 15 liraya hala yanarım.İlk kez hayatımda birisi kaba kuvvet kullanarak paramı cebimden almış gibi hissettim.

    ve nihayet taahhütüm bitti.2-3 gün önce aradılar.eğer taahhüt yapmazsanız 75 tl olacak aylık ödemeniz. Diyorum bakın adam akıllı internet kullanamadım, ayrıca fiyatlarınız da çok yükseldi.(özellikle taahhütten bittikten sonra, tekrar taahhüt yapsanız bile aynı kalitede paket oluyor size +15 tl fazlasına. Çünkü bütün hesaplı tarifeler 'yeni müşteri'lere) Adam diyor ''en hesaplısı bizde, şikayet talebi oluşturalım isterseniz.bla bla blaaa''


    velhasıl kelam bu kadar cefayı çeken şu garip bedenim tam yeni internet ararken bu sayfayı buldu.Yarın türkneti bir arayayım bakalım, şartı şurtu ne imiş öğreneyim.Ne olursa olsun uydunet/kablonet tecrübemden kötü olamaz. Hem taahhütsüz olması çok iyi.çünkü bir sorun çıkınca 'bakkk kapatıraaamm haa indernetii' blöfü çok güzel yapılabilir.




  • Kötü bir deneyim olmuş hocam, zaten akk kuralı değişince Kablonet'te gb başına 2 tl alıyorlar sanırım.

    Şuan Türktelekom kullanıyorum bu konuyu açtığım zamanlar aldım kısacası 5-6 aydır kullanıyorum.

    Başvurduğum da hemen geldiler bağladılar, interneti o an kullandım gayet iyiydi.

    İlk etapta arada bi yavaslamalar kopmalar oluyordu bi kac kez aradım konustum sorun kalktı suan sıkıntısız kullanıyorum. Kullandığım internetin hızı ise 8mbps yani zaten herkese göre yavas bir internet ama ayni paketin 16mbps olanına geçmeyi düşünüyorum arada 5 tl oynuyor zaten. Suan ki 57 tl

    Kısacası ben memnunum suana kadar ama Türkneti de hala merak ediyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazykartal

    Kötü bir deneyim olmuş hocam, zaten akk kuralı değişince Kablonet'te gb başına 2 tl alıyorlar sanırım.

    Şuan Türktelekom kullanıyorum bu konuyu açtığım zamanlar aldım kısacası 5-6 aydır kullanıyorum.

    Başvurduğum da hemen geldiler bağladılar, interneti o an kullandım gayet iyiydi.

    İlk etapta arada bi yavaslamalar kopmalar oluyordu bi kac kez aradım konustum sorun kalktı suan sıkıntısız kullanıyorum. Kullandığım internetin hızı ise 8mbps yani zaten herkese göre yavas bir internet ama ayni paketin 16mbps olanına geçmeyi düşünüyorum arada 5 tl oynuyor zaten. Suan ki 57 tl

    Kısacası ben memnunum suana kadar ama Türkneti de hala merak ediyorum :)

    Yazık o paralara o hızlar akn ler. Geçin Turknete keyfinize bakın. 75 mbps 200GB akn heryone 1000 dk yurtdışı dahil tarifem bu 60 lira. Birşeyler bakarken gördüm de konuyu yazmadan geçemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar, TurkNet'in 59;99 TL sınırsız taahhütsüz internet, beğenmezsen ücretsiz iptal yalanına sakın inanmayın. 946559 müşteri no'lu abonesi olarak 26.07.2017 - 08.08.2017 tarihleri arasında iki hafta boyunca internet bağlantısını bekledim fakat defalarca kez şikayetler arıza kayıtları vb. sorunlar çözülmeyince iptali gerçekleştirdim ve tarafıma kullanılamayan internetin 2 adet faturası yansıtıldı. Böyle aşağılık rezalet bir durum kabul edilemez. Benim gibi başka kimselerin mağduriyet yaşamaması için şikayetimi burada paylaşıyorum. Cayma hakkı şu bu tanımıyorlar. Şirketi kurmuşlar anlayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Bence haklı guvenmemekle cunku kendı başıma geldı uzun sure kullanmadım yaklasık 6 ay dondurdum ve tekrar actırdıgımda ben bır turlu ınternete baglayamadılar sonra baglandım fakat hızmet o kadar kotuydukı ve kullanmadım halde kotamın %25 ını harcamısım ve cok ılgınctır harcadıgım tarıh ıle baglntıya gectıgımden 2 gun oncekı tarıh :) yalan dolan hıkaye uzak durulmalı kullanmadıgın halde otomatık kotanı daraltıyor
  • Dostlar Allah nasip ederse bende evime internet bağlattırmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz firma f/p bakımından hangisi olurdu ? Daha önce süperonline fiberoptik kullanıyordum çok memnundum hatta şuan oturmakta olduğum sitede 10 blok var toplamda 370 daire ve %99'u süperonline fiberoptik kullanmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de süperonline kullanıyorum,yakında taahütüm bitecek.dsmart tan teklif geldi 24 mbps sınırsız internet ve aile spor paketi ile 49 tl teklif ettiler.şikayetlere bakılırsa kimse dsmartın internetinden memnun değil.sizce bu tekliften faydalanmalımıyım yoksa önereceğiniz güncel bir servis sağlayıcı varmı...
  • Ufak çaplı kampanya araştırmalarım sonucunda ve daha önce de kullanıp memnun kaldığım Süperonline firmasını tercih ettim.



    1) 27 ay taahhütlü ilk 3 ay ücretsiz 24 mbps download 100gb upload 50gb 69.90 TL



    2) Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablet kampanyası 24 mbps download 125gb upload 50gb 74.90 TL



    3) Samsung Galaxy Grand Prime Plus cep telefonu kampanyası 24 mbps akk 200gb 89.90 TL



    İlk paket ile ikinci paket arasında download 25gb fark var ve aylık 5 TL fark ile tablet sahibi olma imkanı sağlıyor bence tablet kampanyası ilk pakete göre çok daha mantıklı geldi.



    Üçüncü paket ise telefon ihtiyacım olduğunu da düşünecek olursak tablet hediyeli pakete göre 25gb daha fazla ve arada ki 25gb'lık fark için 5 TL fazladan ödediğimizi düşünürsek, çünkü ilk paket ile ikinci paket arasında sadece 5 TL fark var tablet tamamen ücretsize gelmiş oluyor. Bunda da aynı şekilde 25gb'lık fark için 5 TL fazladan ödeyip paketin fiyatını 79.90 TL'ye denk getiriyoruz ve cep telefonu için 36 ay boyunca her ay fazladan 10 TL ödüyoruz. Cep telefonu 360 TL'ye mal oluyor. Piyasa fiyatı 740 TL civarlarında. Hemen hemen yarı yarıya almış oluyoruz hem de 36 ay taksitle. Ben şahsen böyle bir matematiksel hesaplama yaptım yanlışım varsa lütfen düzeltin arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır turknet kullanan birisi olarak herkese turkneti öneririm. Ev telefonunu kullanmıyorum ama her yöne 1000 dakikası var. interneti minimum 35mbps ve (altyapının desteklediği yerdeyseniz kota yok.) 150gb akn ile kullanabilirsiniz. Diğer yorumlarda veya şikayet sitelerindeki 2 hafta interneti bağlamadılar gibi problemler diğer tüm servis sağlayacılarında oluyor ve şöyle oluyor. Binanıza gelen portlarda yer olmadığı için ya yeni port konulmasını bekliyorlar yada bi port kapanmasını bekliyorlar. Yaklaşık 5 ay önce kayınpederimede önerdim sürekli kopmalar oldu vodafone nete geçti yine kopmalar oldu. ev içi tesisatı değiştirdim problem düzeldi.Türknetle alakası yoktu yani kopmaların. Türknete gönül bağım haricinde bi bağlantım yok yanlış anlaşılmasın fakat, istediğin zaman ayrılırsın, mümkün olduğğun en yüksek hızı veririm, mümkün olan en yüksek kotayı veririm üstünede 1000 dakika konuşma veririm deyip halkını keriz yerine koymayan bir servis sağlayıcıyıda baş tacı yaparım. İşin özü şu, araştırmanı yap, türknetten daha iyisini bulursan oraya git. Kusura bakmayın telefondan yazıyorum. biraz devrik cümle bağlantısız cümle olmuş olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • onasor O kullanıcısına yanıt
    Attığınız ilk mesajda Türknet i övmeniz ve diğer iss leri kötülemeniz şaşırtıcı olmuş. Mayıs ayından beri türknet kullanan birisi olarak defalarca akn problemi yaşamama rağmen ben de tavsiye ederdim. Ta ki 35 mbit hız politikasını uygulamalarına kadar. Her ne kadar yüksek akn ve hız konusunda yeterli (35 mbit için) bir tercih de olsa ilk hattım için (100 mbit) aynı fiyatı verirken ikinci hattım için 35 mbit almayı düşünmekten vazgeçmek zorunda kaldım. İleride fiyatlarında esneklik sağlayacakları zaman ikinci hattım için alabilir ve çevremdekilere de tavsiye edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar;

    3 aya kadar da benim internet sağlayıcım ile taahhüdüm bitiyor.

    SÖZDE 16mb 75akn ADSL vadafone kullanmaktayım..

    sözde diyorum. çünki ilk hafta geçmeden direk 3mb ve altına indiriyorlar. ( 5 mb daha görmedim. )

    aramıyorumda adamları. zaten memnunda değilim. %100 taahüt sonu ayrılacağım.

    muhtemelen sol veya tt geçeceğim..

    ne dersiniz ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.