Şimdi Ara

İnternet Önerisi 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
46.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TTNET kullanıyorduk taahhüt falan bitti ve kapattık. Şuan internet arayışındayim onerebileceginiz kampanya veya hangi net iyidir bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz? (Mumkunse en fazla 55 olabilir)



  • 1 Mayısa kadar taahütsüz bir abonelik alırsanız daha iyi olur. Yeni paketler bu sene BTK düzenleme yaptığı için henüz oluşturulmadı.

    Benim için önemi yok diyorsanız belirttiğiniz fiyat bandında hemde taahütsüz* olarak türknet var hattın desteklediği en yüksek hız 100 Mbps ekadar + 150Gb AKN + 1000 DK telefon 59TL, yalın olarak satışı yok.
  • turk.net 60 TL ama taahhüt yok
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim. Anladigim kadariyla 1 mayista duzenlemeler olacak ve fiyat dusebilir mi diyorsunuz?

    Turknet e guvenilir mi yani taahhutsuz diyorlar ama sonrasinda sıkinti cikar mi sizce
  • TürkNet'i tek geçerim. TT pişmanlıktır.
  • Önerebileceginiz baska kimler var mesela dsmart turksat vs, Turknet 59 uygungibide gozukse ev telefonu sıkıntı cunku 6 senedir yok, gerekte yok, kisacasi yalin internet lazim
  • Düzenlemelerden sonra fiyatlar artar.
  • arkasia kullanıcısına yanıt
    Hocam, o zaman simdi gidip taahhutlu almak mantikli
  • Türk nete geçhttp://www.binet.com.tr/bireysel-fiber.html
    ben vdsl2 32 full limitsiz kullanıyorum 1 2 günde geçişi sağlıyorlar 1 ay oldu hıc sorun da yok fiyatlar uyuyorsa geçebilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkasia

    Düzenlemelerden sonra fiyatlar artar.

    Banada öyle geliyor. Şuan Taahüt vermekte pek mantıklı gelmiyor bana.
  • Turknet ilk ay bedava beğenmezsen taahüt yok zaten
  • TnTTuRK T kullanıcısına yanıt
    Hocam Turknet iyi ama 1000 dk bedava vs yaziyor yani buda demek oluyor ki ev telefonuda isin icinde. Dogrumu anladim :)
  • Bu arada d smart nasil arkadaslar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazykartal

    Hocam Turknet iyi ama 1000 dk bedava vs yaziyor yani buda demek oluyor ki ev telefonuda isin icinde. Dogrumu anladim :)

    En doğru seçenek Türknet olucaktır ev telefonu olması birşeyi değiştirmez kabloyu direk modeme takın yeter bazı tabuları kırmak gerekir yalın adsl alsan ne farkedicek adam gene ekstra ücret alıyor.

    D-Smart internette kotalar rezalet 50 GB kota nedir bu devirde ?

    Ayrıca 8 megabit internete taahhüt vermek yeni çıkan BTK yasasından sonra resmen aptallık olucaktır adamlar direk hızınızı 3 megabite düşürücek gene ne anlamı kaldı ?

    Türknete geçinki en azından altyapısınızın aldığı son hızda kullanırsınız ve mayısdan sonra AKK düşse dahi kabul edilebilir seviyelerde olucaktır..

    Şu sıra hiç bir firmaya 24 ay yada 12 ay sözleşme verilmez emin olun 3 gün sonra burda ağlarsınız cayma bededeli vs. yada iptaller için..




  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinizde haklısınız ama Türknet hakkinda hic iyi yorumlar yapılmamış.

    D smartta adsl ve fiber var, farki ne bilmiyorum.Bildigim sey adsl sanirim telefon ile oluyor.

    D smartta 50 akk 10mbps 49 tl hiz dusmesinede alisigiz tabi ki
  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    Fiber optik kablolar ile gelen yüksek bant genişliği sunan en son teknoloji alt yapıdır. ADSL ise standart telefon hattı üzerinden sunulan eski tip altyapı. ADSL ile en fazla 24Mbit görülebilirken eve kadar fiber sitemle 1000Mbit hızlarına ulaşılabiliyor. ADSL için siz modem alırken Fiber modemi Türktelekom veya Superonline sizin kullanımınıza veriyor. Mülkiyeti yine internet sağlayıcının ve farklı modem kullanamıyorsunuz. Aslında modem de değiller bir çeşit router görevleri var. Mac adresleriyle internet sağlayıcıya eşleştirildiğinden farklı modem kullanamıyorsunuz.

    6 yıllık SmileADSL-DSmart internet abonesiyim. 16Mbte kadar 50GB AKN'li paketi 39,5TL'den kullanıyorum. Şimdi adres değişikliğinden dolayı internetimi nakil ediyorum. Nakil ettiğim yer yeni bir site eve kadar fiber altyapısı mevcut. Yani salona kadar fiber ve Cat6 kablo ile hat mevcut. Bundan dolayı Türktelekom'dan gelip tilgin modemi kuruyorlar. (1000mbite kadar desteği varmış hattımın

    Şimdi buraya nakil yaptırdım. Mevcut tarifem yani 16Mbite kadar 50GB sınırsız 39,5TL fiber pakete dönüşüyor 20Mbte kadar 75GB 41,5TL oluyor. Tabi ilave olarak telefon parası da gelecek. Bu ay içinde yalın internet için başvuru yapacağım +15TL aylık yalın internet parası eklenece 56,5TL olacak tarifem.

    3 aylık tahhütüm olduğundan yeni üyelik değil de nakil yaptırdım. 3 ayın sonunda cazip bir teklif yapmazlarsa tarifeleri karşılaştırıp Türktelekoma geçiş düşünebilirim.

    Bir ilave yapayım. 6 yıllık aboneliğim boyunca DSmart internetten çok memnundum. Ta ki son 3 aya kadar. Bu zamana AKN uygulanmıyordu. Yani aylık 300GB üzeri veri indirdiğim oluyordu ama hızım düşmüyordu. Son 3-4 aydır hızımı düşürmeye başladılar. Bundan dolayı biraz soğudum diyebilirim. Bunu da her hızımı düşürdüklerinde arayıp söylüyorum. Diğer internet sağlayıcılara geçmekle tehdit ediyorum. Diğer internet sağlayıcılarda da aynı şekilde düşüyor diyorlar. Olsun dedim onlardan farkınız yoksa ben sizi cezalandıracağım tahhütüm bitince türktelekoma geçeceğim dedim. 3 ay kaldı bakalım nasıl bir teklif sunacaklar.




  • Teşekkür ediyorum çok güzel bir açıklama yapmışsıniz hocam.

    Dediğiniz fiyatlar aslinda cok iyi ama bakiniyorum artik o fiyatlar yok.

    D smarta gittim 50gb akk yalin internet 54 veya 56 dedi, Türknet,doping vs ise güvenmiyorum. Türk telekomda 50gb akn 8mbps 56.90 diyor.Turkcell superonline nasildir bilmiyorum. Bundan once ortaktı 2 kisi kullaniyorduk aylik 50 tl ödüyordum 60 veya 75 gb akk vardi hiz ise 8mbps di. Bu arada aylik kullanimimiz 300 gb lari buluyordu yani hiz düşmesine alisigim. Suan sadece uygun ve güvenilir birseyler ariyorum.Türk telekomdan bilgi alayim derken bi anda randevu verdiler sozde yarin gelecekler ama iptal ettirecegim. Sizin bildiginiz iyi bir kampanya varmidir
  • Türk nete guvenmiyorum diyorsunda istediğin zaman kapattirabiliyorsun begenmezsen iptal ettirirsin burda şikayet edenlerin çoğunun altyapisi sıkıntılı
  • Arkadaşlar Turkcell ile görüştüm fiber yokmuş yani adsl olacakmış. 8mbps 50gb akn 54.90 dediler,

    Türk telekom ile gorusmemde fiber var dediler sanirim yani 24mbps 35gb akn 56.90 ama 35 gb icin 24mbps gereksiz gibi. Türk telekom alirsam 8mbps 5pgn akn 56.90 alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim.

    Keske Turkcell in fiber altyapisi olsaydi onun fiyatlari daha uygun.

    Lütfen yardimci olun kapanali 1 hafta oldu ve internetsizlik kotu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Superonline 25 mbps hız-75 gb akk alanı 55₺ olması lazım hatta telefon kullanmayıp kuzen 50₺ yaptı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.