Şimdi Ara

İnternet Modem'e Geliyor Fakat TTnet Sayfasına Yönlendiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz Hafta İkamet Değişikliği Yaptık Telefon Numaramı Değiştirdim.TTnet Aboneliğimide Nakil Ettirdim İnternet Var Sinyal Geliyor Hatta Testte 16 Mbit Hız Aldıgımı Dahi Görüyorum Fakat Sorun İnternet Sitesine Girdiğinde TTnet Anasayfasına Yönlendirip Port Hatası İle İlgili Hata Veriyor

Modemi Komple Resetledim Kullanıcı Adı Şifre Defalarca Girdim
    Ağ Ayarlarını Otomatiğe Çevirdim
    Tüm Bağlantı Kablolarını Değiştirdim

Sorun Halen Devam Ediyor..

• Bende aynı port hatasından internete girmemiştim.Arıza kaydı bıraktım.Düzeltildi ama bu seferde senelerdir kullandığım 8mb hızımı kaldırmıyor gerekçesiyle 6mb e sabitlemişler.Ay sonunda arayın dediler bekliyorum.Sizde arıza kaydı bırakın bekleyin şansına ne çıkarsa artık.

Orijinalden alıntı: VioLee

Geçtiğimiz Hafta İkamet Değişikliği Yaptık Telefon Numaramı Değiştirdim.TTnet Aboneliğimide Nakil Ettirdim İnternet Var Sinyal Geliyor Hatta Testte 16 Mbit Hız Aldıgımı Dahi Görüyorum Fakat Sorun İnternet Sitesine Girdiğinde TTnet Anasayfasına Yönlendirip Port Hatası İle İlgili Hata Veriyor

sizin santralden yeniden büyük ihtimalle başka port'a aktarma yada kablo çekimi yapmaları gerekicek

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Geçtiğimiz Hafta İkamet Değişikliği Yaptık Telefon Numaramı Değiştirdim.TTnet Aboneliğimide Nakil Ettirdim İnternet Var Sinyal Geliyor Hatta Testte 16 Mbit Hız Aldıgımı Dahi Görüyorum Fakat Sorun İnternet Sitesine Girdiğinde TTnet Anasayfasına Yönlendirip Port Hatası İle İlgili Hata Veriyor

sizin santralden yeniden büyük ihtimalle başka port'a aktarma yada kablo çekimi yapmaları gerekicek

Tamamdır Hallettim TTnetten Başka Port'a Aktardılar Sorun Çözüldü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.