Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evrakları yurtiçi kargo ile Cuma günü göndermiştim. Bugün kargo takibine baktığımda alıcı kapalı ve teslim saati dışında olduğu için teslim edilememiştir diyor. Tekrardan başka bir işlem yapmama gerek var mı bu durumda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Whatsapptan firmaya yaz.

• Türk Telekom'un yaptığı upload artışını whatsapp hesabından sordum böyle cevap verdiler. Bakalım nasıl bir fiyatlandırma uygulayacaklar merakla bekliyorum.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • Netspeed den gectim bugun sinyal var internet yok dakika bir gol bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ckm kullanıcısına yanıt

onay için arandınız mı? ve kullanıcı adı ve şifrenizi modeme doğru bir şekilde girdiniz mi

• evrakları whatsapp uzerinden göndersek kabul olmuyor mu illa fiziki evrak mı teslim etmemiz lazım ?

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    İkisini de yapmanız lazım. 15 gün içinde fiziki evrak istemişlerdi benden

• Tabii ki yaptım kullanmadığım ISS kalmadı neredeyse çağrı merkezine ulaşmak imkansız ötesi yüzüme kapanıyor telefon beklerken aynı netgalaksiye benziyorlar

Whatsapp hattı üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi?

Nedense ben ne zaman ihtiyacım olsa ulaşıyorum. Siz nasıl ulaşamıyorsunuz merak ediyorum doğrusu. Çağrı merkezi mutlaka geri dönüş yapıyor ulaşamasanız bile. Bu işte bir tuhaflık var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Telefonla görüşmeye neden ihtiyacınız var ki? Benim whatsapptn yazışıp halledemediğim iş yok.

• İnternet sitesindeki destek kısmından soru soruyoruz 3 gündür cevap veren yok 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

@internetkutusu

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 2 Temmuz 2022; 22:52:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi0

İnternet sitesindeki destek kısmından soru soruyoruz 3 gündür cevap veren yok  

@internetkutusu

Hocam whatsapp kullanın whatsapp.

Bu firmada en etkili erişim şekli whatsapptır. Böyle alternatifleri denemeyin.

• ikiside esenyurtta olmaları dikkatimi çekti :D @internetkutusu Adresiniz neden Torium avm gözüküyor ? :)

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

pazartesi bir daha sor ama w.appdan foruma yazarsın 0 kurulumda kalma günü sayısını bende merakediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2022; 22:59:32 >
    Adresleri doğru. Kargolarıds oraya yaptık. Avm içinde veya binada bi ofis olabilir.

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Merakinzi gidereyim 15 dakika bekledim cagri merkezinde 15 dakika sonunda telefon yüzüme kapandı üç defa daha aradım açan olmadı en son whatsapptan yazdim sorunu belirttim cevap gelmedi artık lutfen biri arasin dedim aradilar bir sorun yasandiginda neler olabilecegini ilk günden gördüm

• normalde sorun olduğunda sorunu daha iyi anlatip anlik olarak aksiyon alabilmek için her normal tüketici gibi çağrı merkezine ihtiyaç duydum

Evet bu esenyurt merkezli ISSlerde bir sıkıntı var :)

0 kurulumda kalma süresi hakkında nedideler peki?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.