Müşteri hizmetlerini arayasım yok , cevap yazsanız çok makbule geçer |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (278. sayfa)

-
-
Nazar değmesin 1.5 haftadır hiç sorun yok. Pinglerde mükemmel. Umarım dertsiz tasasız sorunsuz sıkıntısız böyle kullanmaya devam ederiz.
-
Sanırım fatura ödendikten sonra fatura zamanında ödenmediği zaman interneti otomatik olarak kapatan bir sayacı sıfırlıyor, tabi fatura ödeme sonrası sayacı sıfırlarken anlık kesinti oluyor. Benim tahminim böyle.
-
Umarım bu kalite bir daha bozulmaz insaların interneti kopmaz F/P hizmet alırız.
-
Maaşallah diyelim ;)
İyiyiz çok uzun zamandır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rockstar Games üye girişi ekranı diğer operatörlerde açılıyor, İK'da açılmıyor. RDR 2'ye giriş yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
bende bir problem yok oyun açılıyor.
-
-
Giriyor xbox
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Durumu İK'ya bildirdikten sonra sorun çözüldü. Esenlikler.
-
Uzun zamandır sorunsuz olan pingler bugün itibariyle +10 ms kadar yükseldi. Download yönünde yük altında +100 ms ye kadar buffering var.
*Testler ethernet bağlantısıyla yapılmıştır.
18:00 itibariyle ping durumu:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 14 Mart 2023; 18:4:6 >
-
Yaklaşık 4 saattir internet yok gene whatsapp tan kimseye ulaşamıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de yaklaşık 1 saattir internet yok. Vize ödevlerini yaparken gitmesi daha sinir bozucu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece gitmiş sanırım sabah işe giderken yoktu şimdi gelmiş.
-
yurtdışına filtre filan geldi sanırım ekşi vs dns ile açan birçok site açmıyor artık
-
binance TR de açılmıyor
-
Binance API çalışmıyor bende de.
{ "code": 0, "msg": "Service unavailable from a restricted location according to 'b. Eligibility' in https://www.binance.com/en/terms. Please contact customer service if you believe you received this message in error." }Kod
Yığını:Bot böyle hata veriyor:
HTTP Error: 451 Client Error for url: https://api.binance.com/api/v3/exchangeInfo
Hayırdır? İnterneti komple mi yasaklıyorsunuz?
-
Sabah 5 te kalktım. Tam 8 e kadar internet yoktu. Tüm ışıklar yeşil ama 8 den beri internet kaç defa gidip geldi. Modeme attığım resetin haddi hesabı yok. Arkadaşın dediği gibi ekşi dahil pek çok siteye erişimde de bariz bir sıkıntı var. Belli ki bir çalışma var ama yine bilgilendirme sıfır.
-
DNS adresini salın la bare. Yarım saattir telnet ile uğraşıyorum DNS mi değişmiyor acaba diye. Meğersem interneti düzelticez diye çomak sokuyolarmış yine.
-
++++
Sabahtan beri modem arayüzüyle uğraşıyordum...
İnsan bir haber verir bakım yapıyoruz diye boşa uğraştım 2 saat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X