Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D89DC06AC

1)İ.K. sözleşme evrakları elimize ulaştı diye haber veriyor mu ? Sürat kargo kimlik bilgileri içeren evrakları almıyoruz dedi , firma sizin kargonuzu yazmış deyince anlaşmalıymış diyerek aldı ama herhangi bir makbuz vb. belge vermedi.

2)Ben geçiş yaptıktan sonra 1 yıllık peşin ödedim ama whatsapp'tan referans kodu yollayın denmişti yolladım ne gibi bir işleme alındı , alınacak mı hiçbir bilgi verilmedi. Buradan referans kodunu kullandığım arkadaş en azından bir ay bedava kullansın istiyorum. (Ref.no : 8576099268) Sözleşme ilk sayfasına da yazmıştım kodu. İnşallah bu kodu işleme alırsınız.

1 yıllık kullanımın ardından +1 ay olarak verilecek sanırım ama online işlemlerde fatura tarihi 24 Ocak 2024 yazıyor.

Sorum şu , 14 şubat akşamı geçişim yapılmasına rağmen neden 14 şubat 2024 değil de 24 Ocak 2024 yazıyor? 1 aylık referans eklenip geçiş tarihim baz alınırsa 14 Mart 2024 olması gerekmiyor mu? Bunu arayıp söylemezsem muhtemelen güme gidecek gibi duruyor..

Görüyorum ki bu forumu takip eden İ.K. yetkilileri var hatta telefonda forumdan yazan siz misiniz diye sormuştu teknik destekteki arkadaş. Bilgi alabilirsem memnum olurum.

Akıllı bıdık habire başa sarıyor , soru soruyorsunuz peşine 1 dk geç cevap yazsak akıllı bıdık çıkıyor. Mesaj gitti mi bir işlem yapıldı mı belli değil.

Müşteri hizmetlerini arayasım yok , cevap yazsanız çok makbule geçer

• Nazar değmesin 1.5 haftadır hiç sorun yok. Pinglerde mükemmel. Umarım dertsiz tasasız sorunsuz sıkıntısız böyle kullanmaya devam ederiz.

• Yalpağan Y kullanıcısına yanıt

Sanırım fatura ödendikten sonra fatura zamanında ödenmediği zaman interneti otomatik olarak kapatan bir sayacı sıfırlıyor, tabi fatura ödeme sonrası sayacı sıfırlarken anlık kesinti oluyor. Benim tahminim böyle.

• Umarım bu kalite bir daha bozulmaz insaların interneti kopmaz F/P hizmet alırız.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

• Maaşallah diyelim ;)

İyiyiz çok uzun zamandır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rockstar Games üye girişi ekranı diğer operatörlerde açılıyor, İK'da açılmıyor. RDR 2'ye giriş yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• Confick3r kullanıcısına yanıt

bende bir problem yok oyun açılıyor.

Giriyor xbox

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Durumu İK'ya bildirdikten sonra sorun çözüldü. Esenlikler.

• Uzun zamandır sorunsuz olan pingler bugün itibariyle +10 ms kadar yükseldi. Download yönünde yük altında +100 ms ye kadar buffering var.

*Testler ethernet bağlantısıyla yapılmıştır.

18:00 itibariyle ping durumu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 14 Mart 2023; 18:4:6 >

• Yaklaşık 4 saattir internet yok gene whatsapp tan kimseye ulaşamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de yaklaşık 1 saattir internet yok. Vize ödevlerini yaparken gitmesi daha sinir bozucu

• Gece gitmiş sanırım sabah işe giderken yoktu şimdi gelmiş.

• yurtdışına filtre filan geldi sanırım ekşi vs dns ile açan birçok site açmıyor artık

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

binance TR de açılmıyor

• Binance API çalışmıyor bende de.

Kod

Yığını:
    { "code": 0, "msg": "Service unavailable from a restricted location according to 'b. Eligibility' in https://www.binance.com/en/terms. Please contact customer service if you believe you received this message in error." }

Bot böyle hata veriyor:

HTTP Error: 451 Client Error for url: https://api.binance.com/api/v3/exchangeInfo

Hayırdır? İnterneti komple mi yasaklıyorsunuz?

• Sabah 5 te kalktım. Tam 8 e kadar internet yoktu. Tüm ışıklar yeşil ama 8 den beri internet kaç defa gidip geldi. Modeme attığım resetin haddi hesabı yok. Arkadaşın dediği gibi ekşi dahil pek çok siteye erişimde de bariz bir sıkıntı var. Belli ki bir çalışma var ama yine bilgilendirme sıfır.

• DNS adresini salın la bare. Yarım saattir telnet ile uğraşıyorum DNS mi değişmiyor acaba diye. Meğersem interneti düzelticez diye çomak sokuyolarmış yine.

• ++++

Sabahtan beri modem arayüzüyle uğraşıyordum...

İnsan bir haber verir bakım yapıyoruz diye boşa uğraştım 2 saat

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.