< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (266. sayfa)

-
-
evet kolay şekilde geçiş yapabilirsiniz. şuan fp olarak tıklanet var ama nasıldır bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sorum olacak. Bu durum ayıplı hizmet sayılmaz mı, yasal yollara yani Tüketici Hakem Heyeti’ne başvursak nasıl bir sonuç alabiliriz? İlk fırsatta hepimiz başka firmaya geçeceğiz o kesin de yine de bu yaptıklarının firmanın yanına kar kalsın istemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız bize yol gösterirse çok memnun olurum
Bu sorunlar artık can sıkıyor iss değiştirme vakti geldi anlaşılan
-
Büyüyen firmaların fiyat cazibesi maalesef çabuk sönüyor.
Valla artık hiç bir şeye "bu parayı hak ediyor" diye veremiyorum.
Biz bu kadar kolay zamlı para kazanamıyoruz, 3 kuruşluk hesap kitap yapıp hizmet bekliyoruz, 3 gündür forum köşelerinde insanların dilinde tüy bitti.
Türkiye'nin başkenti Ankara'da 3 gündür internet yok. Yazıyoruzinternet yok, link ışığı yanmıyor ya da link ışığı yanıp sönüyor diye göz kırpıyor, gelebilirim de, gelmezsem de şaşırma gibi.
Ne desek forum köşelerinde kaybolup gidecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pananet nasildir arkadaslar kullanan, bilen var mi?
Değerli Abonelerimiz,
Türk Telekom tarafından iletilen bilgi arızanın 01:30 - 01:45 saatlerinde giderileceği yönündedir.
Saygılarımızla, -
Değerli Abonemiz,
Türk Telekom trafik toplama noktasında gerçekleşen arıza sebebi ile binada hizmet veren tüm operatörler hizmet kesintisine uğramıştır. Yaşanan olumsuz durumun en kısa sürede giderilmesi için gerekli temasları sağladık. Türk Telekom'dan aldığımız bilgi arızanın 01:30 - 01:45 saatlerinde giderileceği şeklindendir.
Süreci takip ediyoruz. Tüm sorularınıza arıza sonrası yanıt verilecektir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Whatsapp'dan bunu yazmaya başladılar.
-
Çok büyük bir telafi yapmazsanız ve hemen yapmazsanız yarın bir çok müşteri kaybedeceksiniz emin olun. Dün itibari ile de ayrılanlar olmuştur. Ben dün ttkom dan fiyatları aldım makul paketler var bu rezaleti yaşamaktansa. Son ay faturasını almıyoruz gibi bir açıklama yapmazsanız küçülerek bitme ihtimalinizi görüyorum ufukta, çok çok kötü bir servis alıyorum belki 1 aydır
Artık sıkmaya başladı bu iş
Arkadaşlar Gıbırın konusuna baksanıza doğru söylüyolar genel bir durum var aynı anda gitmişler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThatsItÇok büyük bir telafi yapmazsanız ve hemen yapmazsanız yarın bir çok müşteri kaybedeceksiniz emin olun. Dün itibari ile de ayrılanlar olmuştur. Ben dün ttkom dan fiyatları aldım makul paketler var bu rezaleti yaşamaktansa. Son ay faturasını almıyoruz gibi bir açıklama yapmazsanız küçülerek bitme ihtimalinizi görüyorum ufukta, çok çok kötü bir servis alıyorum belki 1 aydır
Sorma, arkadaşıma tavsiye ettim, şimdi bana dert yanıyo keşke geçmeseydim diye. Pişman oldum tavsiye ettiğime edeceğime. Eylül'den beri büyük problem olmamıştı ama 2023 kötü başladı.
-
Her gün olduğuna göre artık "planlı kesinti" sınıfına sokarak "günlük kesinti planı" gibi bir şey yayınlanabilir diye düşünüyorum.
-
12 saat çalışırsın akşam eve gelirsin 2 bölüm dizi izlemek istersin fakat internet kutusu buna engel olur. Her gün modem resetleyip sorun çözmek ile uğraşmaktan bıktım
Geldi net
Ben doğru söylendiğine inanıyorum, altyapısını kullandığı firmaya suç atamazlar. Hemde internetin en büyük forumunda mümkün değil.
-
Böyle süreçleri çok geçirmiş biri olarak sürekli 1 sezon yedek dizi, 1 sezon anime ve offline oyun tutarım pc de.
İnsan bu kadar alışır mı diye şaşırıyorum bazen valla artık hiç bir konuda gram ümidim yok ülke için... Hiç sinirlenmiyorum bile hissisleştim desem yeridir.
Ocak 129 tl
Subat 149 tl
20 tl modem ucreti diyorlar, gecen ay yok muydu bu modem ucreti ? 149 tl X 12’den senelik pesin odeyebilirsiniz deniyor. Nedir bu, bir aciklama bekliyorum.
İnternet sitenizde 129x12 fiyati yaziyorsunuz, neden sitede bir ibare bir aciklama yok, bu ulkedeki butun firmalar neden boyle sark kurnazligi uzerine calisiyor gercekten yazik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 7 Şubat 2023; 11:23:20 >
TürkTelekom nasıl bu kadar sorun yaşatabiliyor o garip aslında. Çünkü sorun yaşayan sadece IK kullanıcıları değil. O santralden çıkış yapan diğer firmalarda da aynı sorun yaşanıyor.
-
TT tarafındaki arızayı uydurduklarını zannetmiyorum ama her akşam insanların yaşadığı kesinti, hız, ping vs sorunların nedeni sanki TT gibiymiş gibi yansıtmalarını da doğru bulmuyorum. İK-TT arasındaki sözleşmeler çerçevesinde, bu şekilde hizmet kalitesini düşüren devamlı sorunlar varsa İK'nın yasal olarak atabileceği adımlar var. TT tarafında sorun varsa 1-2 gün içerisinde giderilebilir ama sorunun kaynağı İK'da ise ancak bu şekilde haftalarca devam eder.
TurkNet temmuz zammı sırasında da mesela ddos saldırısı var diyorlardı ama ben o zaman da şimdi de sorunun yapılan yoğun geçişler nedeniyle İK'nın altyapı yetersizliği olarak görüyorum. O dönemde Ağustos başından itibaren aylarca sorunsuz kullandım. Demekki İK tarafında yeterli adımlar atılınca sorunsuz hizmet verilebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X