< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (223. sayfa)

-
-
2 gündür problemli net yurtdışı çıkışlarında birşey var galiba. Aman diyeyim 50 60 daha verin daha sağlam bir yere geçin ben geçtim buraya pişmanım sürekli bir problem 2008 ttnet günlerine geri döndüm
-
Çoğu site açılıyor ancak sonrasında görseller yüklenmiyor, vpn kullanıyorum o şekilde çözüm ürettim şimdilik.. Akşama da maç izletmezse güle güle.
-
İlginç şekilde discord ve youtube dışında hiçbir yere giremiyorum ben de. İlk başlarda da buna benzer sorun vardı. Umarım akşam saatlerine kadar hallederler sorunu.
Benim tek kızdığım nokta oim'de ne kadar arıza bildirimi varsa yanıtlamadan silmişler. Yahu bir insan neden açılan bileti cevaplamadan kapatır hatta kapatmakla kalmayıp komple siler ki?
-
Steam ve Origin'e giriş yapamıyorum bende.
-
Bende şuan düzeldi. Youtube vs geliyor. Var mı sorunu devam eden? Başka hangi sayfayı deneyebilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twitter açılıyor ama içerik yüklenmiyor hala aynı bende
-
Twitter'ı girmiyor. Girebilen var mı? Maçları genelde buradan izliyorum akşama kadar giremezsem fena küfür edicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 8 Ocak 2023; 16:11:46 > -
Demek seçilmiş kişi sizsiniz hocam tebrikler
Yavaşlık sorunu bende devam ediyor ve Steam Origin gibi uygulamalara giremiyorum.
-
Şuan steam patates, disney plus patates. Bein connect çalışıyor ama sayfa yükleme yapıyor hala..
Playstation network geldi, prime videoda patates modunda hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 8 Ocak 2023; 16:15:38 > -
İstanbul Ataşehir şuan twittera giriştede sorun yok içerik izlemede de.
Bölgesel olarak mı bişeyler düzeliyor acaba?
Sayfaları açılıyor mu? Steam ve origin hesabım yok login deneyemiyorum o yüzden ama sayfaları açıyor.
Yurtdışı çıkışları patladı,gidip geliyor.Yurtiçinde sorun yok.Fiber ve sabit ip var bende yer istanbul göbeği
Sayfaları açılıyor ama login yapamıyorum hocam. Hadi Origin uyduruk bir uygulama onda sorun olabilir ama Steam'e girememesi biraz can sıkıyor. Akşama kadar bekleyelim bakalım.
-
Maç saatine kadar düzelmezse bundan önce turknet kullanmıştım ping 3 4 ms di. 20 30 fazla verip turknet e tekrar geçeceğim.
-
Yurtdışı ile ilgili bi sıkıntı o zaman şuan ki. İptv deniyorum bakalım o ne olacak.
bende steam giriyor an itibari ile
-
Hocam Vpn ile açılıyor ama Vpn kapatınca çoğu yer açılmıyor. Kayseri
-
Netflixe girilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptv login oluyor ama yayın yüklemedi. Vpn ile denedim sorunsuz açtı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X