Memnun değilseniz bir şey diyemem ama, İnternet Kutusu'da da 12 ay peşin ödeyebiliyorsunuz bilginiz olsun hocam. Saygılarımla. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (194. sayfa)

-
-
21 kasımda aboneliğim başladı. bugün tam fatura çıktı (149 tl) bunun gün bazlı çıkması gerekmiyor muydu? @internetkutusu
-
Merhaba,
Ön ödemeli sistemde hizmet verdiğimiz için kullanacağınız ayın faturası çıkmış olabilir.
Pm üzerinden abone numaranızı iletebilirseniz detaylı bilgilendirme yapabiliriz.
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 3 - 4 gün önce ciddi bir zam yaptı Vodafone, ben o zamdan önce abonelik başvurusunda bulundum. Ayrıca Red tarifem olduğu için de aylık 15 lira ekstra indirim aldım ve 200 liralık da hediye çeki tanımladılar. Şuan kullanıyorum 100 mbps paketim ancak 115 mbps hız alıyorum, memnunum
-
Merhaba Arkadaşlar Altyapı Fiber olup Geforce Now ve İptv Kullanan varmı ? Memnunmusunuz ,akşam hız düşmesi ve az önce bahsettiğim şeylerde sıkıntı yaşıyormusunuz?
-
Pm ile bilgi verdim hocam
-
Fiberde referans kampanyası yok hocam bilgin olsun :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 mbitte var hocam ama neden etiketleyerek bunu söyleme ihtiyacı duydunuz anlayamadım.
-
Bak burdan yazınca bilmeyen bişey öğreniyor. Siz detayları burdan yazın. Başkası için işe yarar.
Bilmeyen sorar ya da araştırırsa elbet bilgi sahibi olur hocam. Tavsiyen için teşekkür ederim.
-
Bende an itibariyle internet kutusuna geçmiş bulunmaktayım. Şimdilik çok memnunum, geçiş de çok kolay oldu. Her şey yolunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazlık ev için bağlantı işlemini bugun zor da olsa halledebildim. Tt ekipleri 3 gün önce gelip telefon kutusuna kabloya etiket bırakıp gitmiş ama haberim yok ben de hala kurulum yapılacak diye bekliyordum. Halbuki gelmeden önce haber vereceklerine dair kesin teyit almıştım. Bugun internet kutusundan müşteri hizmetleri aradı, telefon kutusundan kablo çekmeniz lazım, eve gelen hat yok tt ekipleri bağlayamamış dediler. Gittim bütün gün kablo çekecek elektrikçi aradım ama yazlık yer olduğu için bulamadım. Mecbur şehir merkezinden getirttim ama meğer kutudan eve gelen hat varmış ama türk telekom bağlamamış bile. 5 dakikalık iş için mecbur 350TL para vermiş oldum. Açıkcası bu ücretsiz kurulum işini de anlayamadım da neyse. Türk telekom çalışanları kendi müşterileri olmadığı için doğru düzgün iş yapmıyorlar maalesef.
-
daha önce kullandığım neetspet firmesı ve şimdi kullandığım internet kutusundan aldığım internetin hızı 35 mbps iki gin geçince ip tv izlerken donmalar oluyordu önceleri modemi kapatıp açınca düzeliyor iki gün sonra yine aynı şimdi çözüm olarak modemi kapatıp açmak yerine cep telefonumdan hız testi yapıyorum bağlantım hızlanıyor sonrasında sıkıntı ortadan kalkıyor
-
Bu çok saçma bişey hocam. Desteğe yazdın mı?
ip tv donmasyla ilgili birsey yapamazlarki
sonuca yasal degil
turk telekomun özellikle maç anlarında bilerek yaptıgı bir uygulama
-
Mevzu iptv değil. Hız testi yapınca herşeyin düzeliyor oluşu.
Tarayıcının açılış sayfasını hız testi yap 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternet kutusu kendini aştı iyice fiyatlarda ortalamanın baya üstünde artık.
-
bir çok firmanın almadığı fiber modem kira ücretini bile 20 tl ye çıkarmışlar muhtemelen çıkıcam peşin ödeme sistemi sitesinde yok bile bir sorun çıkarsa sorun çıkar yine, pinglerde hala yüksek oyunla işim olmadığı yaş kemale erdiği için takmıyordum duruyordum zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Kasım 2022; 18:41:26 > -
Yurtdışı pinglerinde sorun var. Özellikle Seabone TR POP patlamış diyebiliriz. Yurtdışı çıkışlarında full TT kullanılsa keşke. Ayrıca son zamdan sonra f/p olma özelliğini kaybetti. 100mbps modem dahil 150tl olmuş. 3 ayımı doldurup poyraznet'e geçmeyi düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X