Evet. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (148. sayfa)

-
-
Boş tayfa iş başında. Birbirlerinin mesajlarını "up"lıyorlar bir de :D
-
Donanımhaber yönetimine bildirdim gerekeni umarım yapacaklardır 2 niz mubabbete devam edin.
@internetkutusu Verin şunların 99 TL’sini başka İSS’ye geçsinler 200 lira ödeyip 24 ay taahhütle Türk telekom kullanmak istiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Ağustos 2022; 19:58:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim DSLAM kilidi kalktı bu arada. Hat 88mbpsye sabitlenmiyor artık 90 91 92 cıvarı bağlantı hızı alıyor. Bu gün burada hakkımı aramak için yetkili firmaya sesimi çıkarmasaydım bu kazanımı elde edemeyecektim.
56k modem ile bir tane mp3 indirmek için saatlerce beklediğimi bilirim ben.
-
88 yerine 92 mbps almanıza sevindim mücadelenizi tebrik ederim.
Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
-
Adam ağıza alınamayacak küfürler etti 24 saat ceza almış
@powerstorm @gun Adam kemik resmi atıyor bize köpek diyor 1 gün ceza veriliyor adminlerin acil duruma el atmasını istemekteyim.
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Ağustos 2022; 19:56:31 >
3 gün sonra hattımı taşıyacak olmam hali hazırda parasını ödediğim internet için hakkımı aramayacağım anlamına gelmez.
-
O arkadaşın sorunu Telekom’la ilgili ona pek bir şey demek istemiyorum da en uygun fiyatlı İSS taahhüt yok istediğin İSS’ye geçiş sağlayabilirsin halen çamur atmak nedir ya adam bir de Bahçelievler’de oturuyormuş Yenibosna Çobançeşme mahallesinde mi oturuyor bilemiyorum Ramazan’ın kankisi belli ediyor.
Suç duyurusunda bulundum az önce akşam üzeri açık seçik küfreden üye ile ilgili. Önce karakol sonra nöbetçi savcılık vs biraz uğraştırdılar ama olsun inat ettim.
Forum yönetimi ise 9 gün cezayı hak görmüş ilgili üyeye. Onlarada konuyu ayrıca açıkladım ve yaptıklarının yanlış olduğunu ve bu konunun kendilerinide bağlayacağını ilettim.
Muhtemelen zaten mesajın içeriğini loglarını vs onlardan da isteyeceklerdir.
Bakalım süreç nasıl işleyecek.
İyi akşamlar herkese.
-
Ben avukatlarıma verecektim de sonra çocuk çıkacak diye vermedim hocam yapılanlar doğru değil forumda çok karşılaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X