Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
50.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pendikte dün 23 ten beri net yok verilen saat hep düzenlenip öteleniyor tam olarak ne kadar sürecek bu?

• Yok abi hala internet yok. Bizim kotayı referansla gelenlere mi veriyolar anlamadım ki. Teknik destek şu tarihte bitecek diyor o süre dolunca hop şapkadan yeni süre çıkarıyor. Böyle ttnet altyapısını kullanan firmalarda problem olunca hakkaten karamsarlıga düşüyorsun ne zaman bitecek portuma birşey olacak mı diye düşünüp bir yandan da geçecek başka firma arıyorsun. Hayırlısı bu dirmaya netspeed 2 gün netimi keati diye geçmiştim aynısını bunlarda yapıyor ya sabır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Abone bilgilerinizi PM üzerinden iletebilirseniz eğer detaylı kontroller sonrasında tarafınıza bilgi sağlayabiliriz.
  • @internetkutusu

Merhaba haftalardır akşamları valorantta yüzde 20 leri bulan paket kayıpları yaşıyorum. Ne zaman çözülecek bu sorun?

• Hükümran kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kontrollerin sağlanabilmesi adına PM üzerinden abone numaranızı iletmenizi rica ederiz.
  • Merhaba, internet bende gitti. Wlan Power dısında yanan ışık yok. Sorun nedir acaba, wp üzerinden yazdım geri dönen olmadı, yardımcı olur musunuz ?

• internetkutusu kullanıcısına yanıt

Yardımcı olur musunuz ?

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ]

• nier kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Abone numaranızı iletebilirseniz eğer kontroller sağlandıktan sonra tarafınıza dönüş yapabiliriz.
  • internetkutusu kullanıcısına yanıt

Sorun düzeldi teşekkür ederim .

• IPv6 ne zaman aktif olacak? Bir gelişme yok mu?

• Merhaba,

Aboneliğimi başkasına devredebiliyor muyum?

ücretli mi ücreti nedir?

• Hükümran kullanıcısına yanıt

aynı durumdayım demek ki genel bir sorun.

• Selamlar. Akşam saatlerinde yavaşlama kesinti gibi sorunlar yaşıyor musunuz acaba son bir haftadır? Poyrazdayım ve tüm aboneler aynı dertten muzdarip. Başka bir iss düşünüyorum. Sorunun genel olduğu ve tüm issleri kapsadığı iddia ediliyor. Bunda gerçek payı var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Keenetic Modem kullananlar, IK kurarken hangi ISS seçiyorsunuz? Seçeneklerde IK yok çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar internet kutusu ön ödemeli bir sistem mi kullanıyor? Biraz forumda araştırdım fatura tarihi gelemden interneti kapananlar olmuş bu konuda tam detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 21 Aralık 2022; 8:27:2 >
  • son ödeme tarihi 22 aralık bende gösteriyor sitede paparada 20 aralık diyor bide mesaj göndermişler kısıtlanacaktır açma kapama bedeli 48.70tl iyicene saçmalamaya başladılar madem böyle birşey var iki üç gün önceden mesaj atın mail atın siteye yazın kardeşim kocaman 8576078099

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 21 Aralık 2022; 13:43:27 >
  • Eskiden kullan öde şeklindeydi ama artık ön ödemeli sisteme geçildi.

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

O bölümü istersen kendin isim girersin ya da isim önemli değilse olduğu gibi bırkabilirsin

• Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün akşam denedim çıksa kesin bugün çıkar dedim ama packet loss çıkmadı belli ki bir çalışma yapılmış isterseniz siz de test edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @internetkutusu 3 gün önce başka iss den geçişim tamamlandı ve aynı gün bir fatura çıktı ay dolmadan 10 gün içinde ödemem gereken bir fatura. sistem böylemidir şu anda bu nu ödemem mi gerekli yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 26 Aralık 2022; 9:52:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.