Şimdi Ara

İnternet kullanımı hakk.(mobil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avealıyım telsiz kulanım ücretinden bıktım 10 tl yetmiyo ayda mecbur 20 tl alıcam en az 10 satıyolar zaten. Ama kontürü yükler yülemez 20 kuruş yemeye başlıyo telefon face hesabımı kapattığımdada kesmeye devam ediyo sonradan nokia hesabımın otomatik giriş olduğunu fark ettim sanırım o götürüyordu tlleri bilgisi olan söylerse sevinirim.

2. olarak 20tlyi geçmiyecek avea tarife baktım bulamadım en az 2000 sms lazım aslında 10 liraya 10.000 avea içi 1000 heryöne var ama 20yi yükleyeceğim çalıştığım yerde face açık kalıcak çıkarken patpatpat yiyecek geriye kalan 9 tlyi harap edicem telsiz kullanım ücreti ile toplam 20yi geçmiyecek bi paket önerirmisiniz.

• yıkılan paket var dostum 1000sms 1000dk avealılarla 1 gb internet
  • Ben dün hattımı avea'ya taşıdım yıkılan pakete ama daha aktif olmadı. Bu telsiz kullanım ücreti nedir ? Bana öyle birşeyden bahsetmediler. Bu arada yıkılan pakette her yöne 1000 SMS değil 50000 SMS veriyorlar. Ayrıca 1000 Dakika değil Her yöne 500 Dakika veriyorlar.
    İsterseniz 1-2 gün önce açmış olduğum linke bakın. Forumdaki arkadaşlarla beraber uygun paketleri araştırdık biraz :http://forum.donanimhaber.com/m_75164302/f_//tm.htm#75205546

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 16 Mayıs 2013; 16:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

Ben dün hattımı avea'ya taşıdım yıkılan pakete ama daha aktif olmadı. Bu telsiz kullanım ücreti nedir ? Bana öyle birşeyden bahsetmediler. Bu arada yıkılan pakette her yöne 1000 SMS değil 50000 SMS veriyorlar. Ayrıca 1000 Dakika değil Her yöne 500 Dakika veriyorlar.
    İsterseniz 1-2 gün önce açmış olduğum linke bakın. Forumdaki arkadaşlarla beraber uygun paketleri araştırdık biraz :http://forum.donanimhaber.com/m_75164302/f_//tm.htm#75205546

devlet her ay 1.70 kuruş alıyo sende her ay 20 tl lik alırım yeter diye düşünüyosun kontürü yükler yüklemez bi çekiyolar mecburen bi on tl lik daha alıyosun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.