Şimdi Ara

İnternet kopması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. 15-20 dakikada bir internet kesiliyor. ama bu kesilmesi farklı bişey ilk kez böyle bişey yaşıyorum. modemde yanması gereken 4 ışıkta yanıyor fakat internet kesilmiş oluyor. acaba böyle bir durum ile karşılaşmış ve çözebilmiş olan var mı? bir yardım edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: klacidx23

merhabalar. 15-20 dakikada bir internet kesiliyor. ama bu kesilmesi farklı bişey ilk kez böyle bişey yaşıyorum. modemde yanması gereken 4 ışıkta yanıyor fakat internet kesilmiş oluyor. acaba böyle bir durum ile karşılaşmış ve çözebilmiş olan var mı? bir yardım edebilir misiniz?

laptop veya wirelles adaptörmü kullanıyorsun
  • quote:

merhabalar. 15-20 dakikada bir internet kesiliyor. ama bu kesilmesi farklı bişey ilk kez böyle bişey yaşıyorum. modemde yanması gereken 4 ışıkta yanıyor fakat internet kesilmiş oluyor. acaba böyle bir durum ile karşılaşmış ve çözebilmiş olan var mı? bir yardım edebilir misiniz?

aynı sorun bendede dostum.bütün ışıklaar yanıyo ama net yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop kullanıyorum. adaptör kullanmıyorum sadece wireless modemim var o kadar.
  • quote:

laptop kullanıyorum. adaptör kullanmıyorum sadece wireless modemim var o kadar.

Laptopa elle ip atayip denedinizmi yada modemin wirilkes kanalini 11 alip deneyin modem marka nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem markası airties airties rt 205. elle ip atayayım dedim de mesela 1ken 10 yapıyorum son yerini internet gidiyor böylelikle. nasıl yapmam gerek acaba?
  • quote:

modem markası airties airties rt 205. elle ip atayayım dedim de mesela 1ken 10 yapıyorum son yerini internet gidiyor böylelikle. nasıl yapmam gerek acaba?

işletim sistemi nedir

mesela örnek
    ıp adresi : 192.168.2.56 son kısmı istediğin değeri yap 1-254 arası

alt ag maskesi : 255.255.255.0

varsayılan ag geçidi : 192.168.2.1

diğerleri aynı kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 1 Eylül 2013; 15:42:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırsam düzeldi. çok teşekkür ederim. eğer olmadıysa tekrardan rahatsız edebilirim sizi :)
  • quote:

sanırsam düzeldi. çok teşekkür ederim. eğer olmadıysa tekrardan rahatsız edebilirim sizi :)

ok nasıl cözdünüz
  • dediğiniz gibi ip adresini değiştirdim çözüldü
  • quote:

dediğiniz gibi ip adresini değiştirdim çözüldü

Tam olarak nasıl yapıyoruz tarif edebilir misiniz?aynı sorun bende de devam ediyor hala

Modem airties rt205

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var dünden beri net 20dk'da 1 gidiyor
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    sorunu sadece dün çözmüş bulunmaktayım şu an halen devam etmekte :( dün telefonu wifiye bağladığım zaman whatsapp twitter falan oralardan gelen bildirimler laptopta izlediğim videoyu durdurdu, internetim kesildi bi anda. anladığım kadarıyla elle ipyi evde wifiye bağlanan telefonlara da atamamız lazım. yani diyeceğim şu ki halen sorunum devam ediyor :(
  • klacidx23 kullanıcısına yanıt
    Artık telefonunuz nasıl internet sömürüyosa laptoptaki interneti kesmiş Format çözüm olabilir. Ben de işe yaramıştı..
  • Aynı sorun ben de de var 1-2 saate bi internet gidiyo acaba ne yapabilirim modemin markası da Tp-LINK oyunun en güzel yerinde net kesiliyor
    ne yapabilirim acaba bi yardımcı Olurmusunuz Aciill artık cıldırcammm
  • quote:

sorunu sadece dün çözmüş bulunmaktayım şu an halen devam etmekte :( dün telefonu wifiye bağladığım zaman whatsapp twitter falan oralardan gelen bildirimler laptopta izlediğim videoyu durdurdu, internetim kesildi bi anda. anladığım kadarıyla elle ipyi evde wifiye bağlanan telefonlara da atamamız lazım. yani diyeceğim şu ki halen sorunum devam ediyor :(

yok hocam onlarda sorun varsa onlara atıya bilirsiniz sorun yoksa ellemeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.