Şimdi Ara

İNTERNET KOPMA SORUNU ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 5 günden beri internetten 1 dk sabit kalamdan sürekli gidip geliyor. anliyamadm ttneti aradim modem arayüz cart curt dedi. benimde aklıma MTU ayarını değişitirmiştim o geldi orjinali 1480 den torrent icin 331 yapiodum. onları denedim ama 1480 yada 331 farkı o 5 günden beri yok. modemi fabrika ayarlarına getirdim gene bir düzelme yok. hatta format attim gene bir düzelme olmadı yarında online turnuva macım var. lütfen yardım edin modem model TP-LİNK TD 88-17

• quote:

Orijinalden alıntı: onur2022

Merhabalar 5 günden beri internetten 1 dk sabit kalamdan sürekli gidip geliyor. anliyamadm ttneti aradim modem arayüz cart curt dedi. benimde aklıma MTU ayarını değişitirmiştim o geldi orjinali 1480 den torrent icin 331 yapiodum. onları denedim ama 1480 yada 331 farkı o 5 günden beri yok. modemi fabrika ayarlarına getirdim gene bir düzelme yok. hatta format attim gene bir düzelme olmadı yarında online turnuva macım var. lütfen yardım edin modem model TP-LİNK TD 88-17

Splitter çıkartarak denediniz mi bundan kaynaklı olabilir
  • quote:

Merhabalar 5 günden beri internetten 1 dk sabit kalamdan sürekli gidip geliyor. anliyamadm ttneti aradim modem arayüz cart curt dedi. benimde aklıma MTU ayarını değişitirmiştim o geldi orjinali 1480 den torrent icin 331 yapiodum. onları denedim ama 1480 yada 331 farkı o 5 günden beri yok. modemi fabrika ayarlarına getirdim gene bir düzelme yok. hatta format attim gene bir düzelme olmadı yarında online turnuva macım var. lütfen yardım edin modem model TP-LİNK TD 88-17

Mtu Ayarını 392 Yapmayı denermisin .
  • 392 yapınca ne farkı var ?
  • bide suan advenced system care 5 ile tarama filan yaptiriyorum yardımı olurmu ?
  • quote:

bide suan advenced system care 5 ile tarama filan yaptiriyorum yardımı olurmu ?

Dediğimi denediniz mi ?
  • yok şuan deniycem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 392 yaptım bir fark olmadı
  • quote:

yok şuan deniycem

Bekliyorum..
  • quote:

modeme gelen telefon kablosunu kontrol edin kırılma kopma varmı spllinter kullanıyorsanız splinter cıkarıp telefon kablosunu direk modeme takarak deneyin oda olmazsa bulundugunuz ildeki telekom müdürlügüne gidin durumu anlatın yardımcı olacaklardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.