Şimdi Ara

internet kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden günde 1 kez her akşam 8-9 gibi kopardı internetim. son 2 gündür bu kopmalar arttı ve hızım 12mbps den 5 e düştü. modem değiştim sonuç değişmedi. tenda d301 v2 ve air ties 5342 modemlerin hat değerleri şöyle
    internet kopma sorunuinternet kopma sorunu

• Aynı sorun bendede başladı 3 gün önceye kadar hiç bir sorun yaşamzken 3 gündür zaman farketmiyor devamlı kopma oluyor sebebi ne ki acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kemal-1907 K kullanıcısına yanıt
    senin modem değerleri nasıl düştümü? ben modemimde sorun olduğunu düşünüyordum ama 2 modemdede değerler birbirine yakın ve hız 12k den 6300 lere düşmüş.
  • Aynı durmumu yaşıyoruz.SNR değerin 8 lere yaklaşmış bu yüzden kopmalar başlamış .TTNET'e derdini anlatman zor olacak zira ben 1 haftadır aynı sıkıntı ile uğraşıyorum ve muhatap olduğum insanlar modemin fişini sök taktan ileri gidemeyen insanlar.

Kısaca sana problemi söyleyim çözüm yolu bulmaya çalış.Hat değerlerin çok zayıflamış ya hızını düşüreceksin (artık daha ne kadar düşecekse artık ) yada port değişiklik talebinde bulanacaksın.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1 dB): 116 79
    Attenuation (0.1 dB): 305 228
    Output Power (0.1 dBm): 196 121
    Rate (Kbps): 4096 649

arıza kaydı açtırdım hızın son durumu :( Bu arada Port değişikliği olayı Snr,attenuationa etkisi oluyor mu?
  • değerlerim bu çıktı
    16mbps paket kullanıyorum

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 16383 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 16056 1067
    SNR Sınırı (dB): 4.3 16.0
    Hat Zayıflaması(dB): 3.5 3.3
    Güç (dB): 19.5 12.1
  • Eve gelen kabloda, apartman kablolarında eğer ekleme varsa eklemeyi kesin, iki kabloyu sıyırıp tekrar sarın.

Üzerine de elektrik bandı çekin. Ekleme olan yerlerde korozyon oluşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.