Bildirim
internet kopma sorunu
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bendede başladı 3 gün önceye kadar hiç bir sorun yaşamzken 3 gündür zaman farketmiyor devamlı kopma oluyor sebebi ne ki acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
senin modem değerleri nasıl düştümü? ben modemimde sorun olduğunu düşünüyordum ama 2 modemdede değerler birbirine yakın ve hız 12k den 6300 lere düşmüş. -
Aynı durmumu yaşıyoruz.SNR değerin 8 lere yaklaşmış bu yüzden kopmalar başlamış .TTNET'e derdini anlatman zor olacak zira ben 1 haftadır aynı sıkıntı ile uğraşıyorum ve muhatap olduğum insanlar modemin fişini sök taktan ileri gidemeyen insanlar.
Kısaca sana problemi söyleyim çözüm yolu bulmaya çalış.Hat değerlerin çok zayıflamış ya hızını düşüreceksin (artık daha ne kadar düşecekse artık ) yada port değişiklik talebinde bulanacaksın. -
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1 dB): 116 79
Attenuation (0.1 dB): 305 228
Output Power (0.1 dBm): 196 121
Rate (Kbps): 4096 649
arıza kaydı açtırdım hızın son durumu :( Bu arada Port değişikliği olayı Snr,attenuationa etkisi oluyor mu? -
değerlerim bu çıktı
16mbps paket kullanıyorum
Gelen Giden
ADSL Hızı(Kb/s): 16383 799
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 16056 1067
SNR Sınırı (dB): 4.3 16.0
Hat Zayıflaması(dB): 3.5 3.3
Güç (dB): 19.5 12.1 -
Eve gelen kabloda, apartman kablolarında eğer ekleme varsa eklemeyi kesin, iki kabloyu sıyırıp tekrar sarın.
Üzerine de elektrik bandı çekin. Ekleme olan yerlerde korozyon oluşuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X