Şimdi Ara

İNTERNET KESİLME SORUNUM [ SS'Lİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır alt komşumla ortak kullandığım internette sorun yaşıyorum pc masaüstü ve wireless adaptörle bağlanıyorum ama internet gitmesede ben hattan düşüyorum yani internet görünüyor ama benim bağlantım kesiliyor ben bu sorunu nasıl hallederim

Birde çoğu zaman ağ düştüğünde yanında ünlem olan planet.net.tr ağını görüyorum bunla bi alakası olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claps -- 15 Temmuz 2014; 19:01:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: claps

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır alt komşumla ortak kullandığım internette sorun yaşıyorum pc masaüstü ve wireless adaptörle bağlanıyorum ama internet gitmesede ben hattan düşüyorum yani internet görünüyor ama benim bağlantım kesiliyor ben bu sorunu nasıl hallederim

Birde çoğu zaman ağ düştüğünde yanında ünlem olan planet.net.tr ağını görüyorum bunla bi alakası olabilirmi

sorunun şu olabilir

dns_probe_finished_no_internet

internete arattır

• yok baktım o değil galiba
    lütfen yardım edin kafayı yiyecem
  • up
  • up
  • Hocam aynı sorun bende de var galiba bende de pci-exp adaptor var oyuna girdiğim zaman bağlantı gidiyor masaüstüne geliyorum geri geliyor(2 dakika sonra tekrar gidiyor) başıma bela oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaptım ama işe yaramadı belki sizde işe yarar.Ağ ve paylaşım merkeizne tiklayin.Ordan Huawei-Hg. tiklatin.Yapilandir a basin.En sağ sekmede "Gucten kazanmak icin pc bu aygiti kapatsin" tik kaldirn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 23 Temmuz 2014; 19:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modemin etrafında telsiz teylefon var mı? parazitten ötürü hat kesilmesi gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.