Bildirim
İnternet Kapatmayı Engelleme Tweak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
? -
bu tweak doguştan sende var girme ve kapatma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunu yazarken üşenmedin değil mi
Ciddi ciddi soru soruyoruz, ciddi cevap versen ölürsün
Öncelikle ios cihazınızı şifreyle kullandığınız için , sizden başkasının ayarlara girip sizden habersiz değişiklik yapamacağını düşünüyorum.
operatör kaynaklı ve veya cihazınızın yazılımsalve donanımsal anlamda sıkıntısız olduğunu varsayaraktan Cihazınız operatörünüzün 3G hizmet verdiği alan(lar)da ve önceden tanımlı wi-fi ağların kapsama alanında olmadığı zamanlarda kesintisiz olarak hizmeti almaya devam edeceğinizi düşünüyorum.
3G ile talebiniz doğrultusunda tweak bulduğunuzda; sizden ricamız bizimle de paylaşmanız..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Atif Zafrak
Arkadaşlar merhaba;
iOS için bir tweak arıyorum. Tweak, benim 3G yi kapatmamı engelleyecek, hatta hücresel kısmında interneti kapatmak ile alakalı bir şey olmayacak?
Bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi günler.
sanırım hideme gibi bir tweak vardı, ayarlar kısmında bölümleri kapatabiliyordun. -
Bu kadar yorum Arasında tek işe yarar ve kaale alınmış mesaj sizinki.
Öncelikle bunun için teşekkür ediyorum, en kısa zamanda da söylediğiniz şeyi deneyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Atif Zafrak
Bu kadar yorum Arasında tek işe yarar ve kaale alınmış mesaj sizinki.
Öncelikle bunun için teşekkür ediyorum, en kısa zamanda da söylediğiniz şeyi deneyeceğim.
Rica ederim, sonrasında tweak'i inceledim ve ayarlarla ilgili birşey göremedim. Peki ayarlara girmeyi komple engellesek? Bioprotect gibi bir tweakle olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X