Şimdi Ara

İnternet kafede Gta'yı diskete kopyalamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafedeki gta kısayolunu diskete atip oyunu kopyaladığını sanan o kişi bendim itiraf ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flash belleğe oyunun kısayolunu atıp arkadaşa vermek üzereyken abim son anda duruma el atmıştı ki rezil olmaktan kurtulmuştum
  • Küçükken ben de onun işe yarayacağını sanırdım , keşke işe yarasa sırf iş olsun diye uğraş dur şimdi.

• yaklaşık 5 yıl önce başka bir şehirde olan arkadaşın evine gitmiştim hugo 5 (oyunun adını hala hatırlıyorum ) vardı. cd vardı arkda alcaktım tuttum kısayolu cdye yazdırdım. eve gittim ve
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Kafedeki gta kısayolunu diskete atip oyunu kopyaladığını sanan o kişi bendim itiraf ediyorum

hocam sen çok yanlış gelmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

yaklaşık 5 yıl önce başka bir şehirde olan arkadaşın evine gitmiştim hugo 5 (oyunun adını hala hatırlıyorum ) vardı. cd vardı arkda alcaktım tuttum kısayolu cdye yazdırdım. eve gittim ve

• bunu bende yapmıştım :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunların megabaytı çok düşük kantır 1kb geta 1.8kb
  • Hatırlıyorum; küçükken kafeciye sormuştum, kısayolu MSN'den atsam çalışır mı diye.
  • bir arkadaşa N73 telefon satmıştım iki kafadar biraz "tema"atarım diye kafeye gitmiş nerden artık bulduysa pc de yüklü temaları telefona atmış sonrada tema yükledim çalışmadı diyor
    tabi yıllar önceydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

bir arkadaşa N73 telefon satmıştım iki kafadar biraz "tema"atarım diye kafeye gitmiş nerden artık bulduysa pc de yüklü temaları telefona atmış sonrada tema yükledim çalışmadı diyor
    tabi yıllar önceydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

bir arkadaşa N73 telefon satmıştım iki kafadar biraz "tema"atarım diye kafeye gitmiş nerden artık bulduysa pc de yüklü temaları telefona atmış sonrada tema yükledim çalışmadı diyor
    tabi yıllar önceydi

Çok iyimiş ya

• internet kafedeki bütün oyunları diskete yazdıracağımı düşünerek gittim 5 milyona disket aldım. onu da kasaya takayım derken kassanın içine düştü meğersem disket okuyucu yokmuş. durduk yere haftalık harçlığımı kaptırdım
  • işte o benim masaüstündeki tüm oyunları kopyalayıp yapıştırmıştım
  • Ben silerdim ama tabi deep freeze olduğu için işe yaramazdı sanırım

•  İnternet kafede Gta'yı diskete kopyalamak
  • Küçükken bizim evde internet yoktu arkadaşım bana onlarda internet olduğunu ve bana cd'ye çekebileceğini söyledi siz ne diyorsunuz
  • ben kopyalıyordum çalışmıyordu sonra diyodum heralde taşımam gerekiyor :D
  • Csb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.