Şimdi Ara

İnternet Kafe İşletiyoruz Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Bir de doktor olun diyorlar. İnternet kafe açsan kat kat aliyormuşsun.

Öyle de açması 200k hocam be. Çok para. Masraf da çok. Ama yine de iyi para tabi.

açması 200 derken bize o kadar girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 8 Haziran 2016; 3:03:20 >
  • Vaaay net kafe açmışın bana hiç haber vermiyon. Bi gelip küfür ede ede lol oynardım. Kafe senin üstüne değil diye tahmin ediyorum. Cebine ne kadar giriyo ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Vaaay net kafe açmışın bana hiç haber vermiyon. Bi gelip küfür ede ede lol oynardım. Kafe senin üstüne değil diye tahmin ediyorum. Cebine ne kadar giriyo ?

3 yıldır açık zaten , şimdi konusunu açayım dedim. Benim değil. Haftalık 25 alıyorum. Ve yemek , içecek , bardakta mısır , dondurma falan filan baya masrafım var.
  • Kaçta açıp kaçta kapatıyosunuz. Birde bu işi tatili bayramı yok zor olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Vaaay net kafe açmışın bana hiç haber vermiyon. Bi gelip küfür ede ede lol oynardım. Kafe senin üstüne değil diye tahmin ediyorum. Cebine ne kadar giriyo ?

3 yıldır açık zaten , şimdi konusunu açayım dedim. Benim değil. Haftalık 25 alıyorum. Ve yemek , içecek , bardakta mısır , dondurma falan filan baya masrafım var.

Canım acayip bardakta mısır çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

Kaçta açıp kaçta kapatıyosunuz. Birde bu işi tatili bayramı yok zor olmuyor mu ?

Sabah 8.30 , normalde gece 12 , 12.30 gibi kapatıyoruz. Ramazanda 8.30 da açılıyor , iftar yapıp geliyoruz gece 1.30'a kadar. Tek kişi bakmıyor zaten. 4 kişi duruyor toplamda. O yüzden bayramlarda vs. pek sorun olmuyor.
  • quote:

quote:

haftalık 25 az değil mi yahu 250 mi yazacaktın. aslında o çalışmaya 250 bile az
  • Dükka nerde bir güm geleyimde bedavadan 500 lük aç hocam

Kafenin içinde abi masa X'i Y saat uzat diye hönküren veletler oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

quote:

quote:

haftalık 25 az değil mi yahu 250 mi yazacaktın. aslında o çalışmaya 250 bile az

Yok 25 alıyorum da zaten ben kasada dursam 2-3 saat duruyorum en fazla. Etrafı falan düzeltirim , çöpleri çıkarırım. Sonra otururum pc'ye. 250'yi elemanlar alıyor , ben eleman değilim.

@SiyahPapyon : Evet ama duymamış gibi yapıyorum. Efendi gibi gelsin kasaya söylesin derdini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 8 Haziran 2016; 3:17:01 >

• Yasak sitelere girince ,size uyarimi geliyor?
    Onca saat anabilgisayarda neler yapar siniz caniniz sıkılmiyor mu?
    Gizlice baskalarinin ekranina göz atar misiniz. (Ulan acaba bu neyapio tarzinda?)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artes16

Yasak sitelere girince ,size uyarimi geliyor?
    Onca saat anabilgisayarda neler yapar siniz caniniz sıkılmiyor mu?
    Gizlice baskalarinin ekranina göz atar misiniz. (Ulan acaba bu neyapio tarzinda?)

Uyarı gelmiyor.
    Ben 2-3 saat duruyorum , ekşisözlük , forum vs. canım sıkılmıyor.
    Ben atıyorum. Çok eğlenceli oluyor.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    3. Soruyu durust cevapladigin icin sagol.
    Bundan sonra sifremi yazarken ekran klavyesini kullanimicam.Bende kucukken sizi hacker gorurdum yada öle anlattiklarindan. Şimdi belli oldu her kafede girdigim oyun hesaplari en basit yöntemden nasil calindiklari bak aklima Metin 2 geldi:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artes16

3. Soruyu durust cevapladigin icin sagol.
    Bundan sonra sifremi yazarken ekran klavyesini kullanimicam.Bende kucukken sizi hacker gorurdum yada öle anlattiklarindan. Şimdi belli oldu her kafede girdigim oyun hesaplari en basit yöntemden nasil calindiklari bak aklima Metin 2 geldi:(

Yok ya şifre falan istersem alırım o çok kolay da ( pclere keylogger kur) . Mesela kekoların facebooklarına bakmak çok eğlenceli oluyor. Bazılarının profillerine bakıyorum sonradan bizim dükkanda pcdeki kamerayla resim çekinip faceye atmış.

Yoksa çoluğun çocuğu kıçı kırık hesaplarını ne yapalım kardeş.

• Sen efendi birine benziyorsun
    13-14 yaşında parası olmayan çocuklar,kötü niyetli bir kafecinin avucuna düşerse tehlikeli...
    Detaya girmiyim ama bazen İğrenç şeyler duyuyoruz.
    Böyle kafecilere ne yapılabilir,tavsiye verir msn?

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Sen efendi birine benziyorsun
    13-14 yaşında parası olmayan çocuklar,kötü niyetli bir kafecinin avucuna düşerse tehlikeli...
    Detaya girmiyim ama bazen İğrenç şeyler duyuyoruz.
    Böyle kafecilere ne yapılabilir,tavsiye verir msn?

O ney la Kafesini kundaklayın
  • Foto ?

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Polise haber verdik,
    Kafeye gidip adamın çayını içti
    Kimse hakkında delil olmadan bişe yapamam dedi
    Bana da "gizli kamera ile delil topla" dedi

• Kafe hayatın boyunca yaşadığın en ilginç olay?

• İnternet kaç mbit kaç para veriyorsunuz aylık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Kafe hayatın boyunca yaşadığın en ilginç olay?

Çöpe sıçan adamdır herhalde.

@sabah moonwalk keyfi 64 mbit herhalde. 500 lira ödüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 8 Haziran 2016; 3:41:27 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.