Şimdi Ara

internet kablosunu degisdirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.Şimdi benim internetim(ev telefonu da) 2 hatli dandik kablo ile (https://hizliresim.com/bLzEmV)geliyor.ADSL internet kullaniyorum tarifim providerden 1024kb/s geliyor amma evde speed test yapdimda 400kb/s internet aliyorum yani anliyacağiniz internet kaybi var.hangi kabloya geçersem internet kaybim azalir?cat 6 ya geçe bilirmiyim?



  • Geçebilirsin. Ankastreden modeme gelen kabloyu komple tek parça cat5e ya da cat6 ile değiştirirsen iyi olur. Ancak tüm problem kabloda olmayabilir. Modem arayüzünden SNR ve Hat zayıflama değerlerini paylaşsanız iyi olur. Hem değişim öncesi hem sonrası.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    internet kablosunu degisdirmek istiyorum deyerler bu cat5 ve ya cat6 ya gecersem sorun gedermi ?

    telefon kutusuna gelen hat (2 ci fotografda) buyle dandik kabloya benziyor mu?yani cat6 ile hiz normale dondermi?internet kablosunu degisdirmek istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvin Novruzov -- 24 Aralık 2017; 15:0:32 >




  • Siz burdan kendi hattınızı bulabilecek misiniz? 2.olarak altyapınız normalde santral tarafından kaça kadar destekliyor sordunuz mu? Ben fiber,hiper vs. alabileceğinizi sanmıyorum.

    Artı olarak hattın 12mbit destekliyor gözüküyor ancak 4mbit e sabitlemişler o yüzden 400kb/sn normal. Bunun sebebi SNR değerleri düşük ondan olmalı 8mbit verseler internet sürekli kesilir.kablo değiştirebilirseniz değiştirin tabii ilerisi için ancak dediğim gibi pek fayfası olmayacaktır büyük bir ihtimalle.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    yani telefon kutusuna gelen kablolarda dandik oylemi? azerbaycanda internet boyle iste dotum verdiyin paraya uyqun internet gelmiyor neyse 400kb ile yola vericez mecbur . birde SNR degeri ne dir?
  • Elvin Novruzov E kullanıcısına yanıt
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/snr-margin-nedir.96949/
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    eyvallah saol isime yaradi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.