Şimdi Ara

Internet iyi ama ping kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün taahhütsüz ttnet ultranet limitsiz paketini aldım 16mbps ye kadar download hızı var. internetteki hız testlerinde 8mbps download hızım var. oyundada pingim 90-120 arası ama bazı zamanlarda aniden ping artışı oluyor ve beni deli ediyo bunun bi çözümü varmıdır ? modeme kablosuz bağlanıyorum. böyle modem arayüzünden falan bi ayar yada bişey edip bu ping sıkıntısını düzeltemezmiyiz beyler ?

• Şu ping sıkıntısının çözümünü bilen varsa söylesin. Alcağı hayır duasıyla ölümsüz olacak o kesin abi.

Bi kablo ile denemeni tavsiye ederim eğer bir düzelme yoksa sorun wireless da değildir en azından bunu anlamış olursun.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • tamamdır deniycem...

Orijinalden alıntı: Jack0fClubs

Beyler dün taahhütsüz ttnet ultranet limitsiz paketini aldım 16mbps ye kadar download hızı var. internetteki hız testlerinde 8mbps download hızım var. oyundada pingim 90-120 arası ama bazı zamanlarda aniden ping artışı oluyor ve beni deli ediyo bunun bi çözümü varmıdır ? modeme kablosuz bağlanıyorum. böyle modem arayüzünden falan bi ayar yada bişey edip bu ping sıkıntısını düzeltemezmiyiz beyler ?

Aynı durumdaydım 8mbit ama 115 sabit ping vardı.Wtfast kullanmanı tavsiye ederim 1 ay ücretsiz deneme süresi forumdan bir arkadaş konusunu açmıştı 52'ye kadar düştü ping.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kablosuz bağlamaktan kaynaklanıyor, kablo ile bağla gör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Dönem dönem oluyo riotla ilgili bi sıkıntı sanırsam

ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.