Şimdi Ara

İnternet işleri için bilgisayar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet işleri için bilgisayar arıyorum maksimum 1500 tl olacak şekilde ve taksitle almak istiyorum.Python,Autocad programları kullanıyorum bunlarda sıkıntı çıkarmasın ve dizi,film izleyen bir insanım takılmasın.Aşırı ısınma sorunu olmasın.Şarjıda min 3-4 saat giderse harika olur.Ben böyle bir model arıyorum fakat bulamadım var mı tavsiyeniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçe malum olduğu için bulamamış olabilr misiniz acaba? şaka bi yana 1500 e alacağınız en iyi sıfır notebok i3 6006u lu ve 2 gb r5 m430 lu bir cihaz olur. onunla da bahsettiğiniz programları ne kadar verimlilikle kullanabilrsiniz bilemem.

Orijinalden alıntı: lg02561

bütçe malum olduğu için bulamamış olabilr misiniz acaba? şaka bi yana 1500 e alacağınız en iyi sıfır notebok i3 6006u lu ve 2 gb r5 m430 lu bir cihaz olur. onunla da bahsettiğiniz programları ne kadar verimlilikle kullanabilrsiniz bilemem.

Hocam anladım da öğrenci adamım valla maksimum 200 0 olur o da taksitle almayı planlıyorum zaten

Orijinalden alıntı: lg02561

anlıyorum hocam. 2000 olursa i5 7200u ve 940mx li bir laptop bakabilirsiniz. bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi donanımdır şimdilik.

Tamamdır ben bir araştırayım çok sağolun.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.