Şimdi Ara

Internet Iptal Isleminde Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Burayi Millenicom'a gecmeyi dusunenler okuyabilir:

2019 Aralik ayinda Millenicom'a gectik maalesef. 35mbps'lik paket kullanirken 17 mbps geliyordu. Ben de zaten iptal hakkimiz var diye hemen iptal icin aradim, telefondaki arkadas iptal etmeyin size 50mbps 27 ay taahhutlu verelim ayni paraya dedi. Iste butun olay burda basliyor, 50mbps paket ayni para ancak soyle bir kurnazlik yapmislar taahhutsuz fiyati 280TL olarak gozukuyor yani kisaca "hadi iptal et simdi" paketi tanimladilar bize. Tabii ben bunu farkedene kadar 2-3 ay gecti. Su anda cayma bedeli 800TL civari gozukuyor ve ben kesinlikle sitelerinde sorguda cikan 43mbps'i alamiyorum. Ayrica kurulum icin gelen arkadas kurulumu eski superonline modeme yapti, onu da yanlis yapti sonradan kendim yapmak zorunda kaldim. Sordugumda da bir sey olmaz calisir tarzi bir sey demisti...

Sorun su ki aksam 18:00-02:00 arasi internet hizi genel olarak 10mbps veya altinda. Oyunlarda ping degerleri ayni sehirdeki arkadaslarimdan 20-30 fazla seyrediyor ve %5-%10 paket kaybi oluyor ama bugun %20 paket kaybini da gordum ve artik dayanamiyorum iptal ettiricem oyle ya da boyle. Isin komik tarafi ping degerleri cocuk profilini etkinlestirince duzeliyor(ama bu seferde oyun oynayamiyorum ve sosyal medya siteleri kapali) yani firmanin cgn havuzuyla ilgili bir problemi var. Forumda biraz arastirdim ve tuketici haklarini okudum 52'inci maddenin 4'uncu fikrasinda tuketici suresi bir yildan uzun olan abonelik sozlesmesini herhangi bir gerekce gostermeksizin ve cezai sart odemeksizin istedigi zaman feshetme hakkina sahiptir diyor. Benim taahhudum 27 ay gozukuyor iptal ettirince bana gelen cayma bedeli faturasiyla tuketici hakem heyetine basvursam cayma bedelinden kurtulabilir miyim? Bu konuda tecrubesi/bilgisi olan biri bana yardimci olabilir mi?

• Ben Türknet kullanıyorum vaad edilen hızı alamasamda paket kaybım ve ping sorunum yok.

50mbps paket ayni para ancak soyle bir kurnazlik yapmislar taahhutsuz fiyati 280TL olarak gozukuyor yani kisaca "hadi iptal et simdi"

Bu numarayı neredeyse firmaların hepsi yapıyor, ( Digitürk D-Smart Turkcell vs vb) kimsede dur demiyor bunlara.Eskiden cayma bedeli aldığın indirim neyse oydu onu öder çıkardın.

Şimdi 80 TL lik paketi tahahut ile verip dediğiniz gibi pakete 300 deyip üstünü çizip al bak sana 80 e veriyoruz diyorlar.

Müşteri kapat kardeşim istemiyorum diyince de sizin paket 300 TL aylık 220 TL indirim var diyip fahiş cayma çıkartıp insanları mağdur ediyorlar.

Sırf bu taktikleri bildiğim için 27 ay tahahut bittiği zaman Telekomdan taşıma yapmıştım buraya.Umarim bir daha da bulaşmam bu saçmalıklara.

Siz cayarsanizda o parayı alırlar gibi hocam sizden.Klasik cevapları da belli 50 mbit'E kadar dedik biz sabit bir hiz demedik der çıkarlar.

Bu e'ye varan
    E'kadar olayını kim çıkardıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 27 Nisan 2020; 4:14:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.