Şimdi Ara

İnternet ile ilgili sorunum var ? [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sorunum şu modem kendi kendine kapanıp duruodu internet kesilip kesilip duruodu sonra düzeldi şimdi interneti acmak icin kullanıcı adımı ve şifremi yazıorum kullanıcı adı ve parola dogrulanıyor dio beklio ondan sonra 619 ve 721 die hata veriyor uzaktaki bilgisayar yanıt vermedi gibi bi hata verio ve nete giremiorum tt aradıgım zman modeminizin ayarlarını kontrol edin diyor ne yapmam lazım acil yardım

The only escape is death.

Sakarya Üniversitesi
    Internet and Network Technologies

• _____________________________

Sakarya Üniversitesi

• Problem dışarıdan sana gelen yada evde dolaşan telefon kablosunda gibi görünüyo.

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
    Montaigne

• Öncelikle bilgisyarından internet fişini çıkar bilgisayarını güvenli modda aç Ccleaner ile bir genel temizlik yap sonra iyi bir antivirüs(NOD32 veya Kaspersky) ile bilgisayarını tarattır. Sonra süperantispy veya spywaeredoctor ile bir spym taraması yap ve bilgisayarını yeniden başlat.
    sonra internet fişini tak modem ayarlarını yap ve internete bağlanıncahttp://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp adresinden kullanıcı adın ve şifrenle gir ve şifreni değiştir. yalnız dikkat et şifrende türkçe karekterler olmasın. Sonra modemine komple bir reset at. ve yeni şifrenle modemini yeniden kur. Ha bu arada modeme girmişken modeminin giriş şifresinide değiştir. Böylece hem virüsleri hemde lamerleri temizlemiş olursun. hadi kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: RACO38

Öncelikle bilgisyarından internet fişini çıkar bilgisayarını güvenli modda aç Ccleaner ile bir genel temizlik yap sonra iyi bir antivirüs(NOD32 veya Kaspersky) ile bilgisayarını tarattır. Sonra süperantispy veya spywaeredoctor ile bir spym taraması yap ve bilgisayarını yeniden başlat.
    sonra internet fişini tak modem ayarlarını yap ve internete bağlanıncahttp://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp adresinden kullanıcı adın ve şifrenle gir ve şifreni değiştir. yalnız dikkat et şifrende türkçe karekterler olmasın. Sonra modemine komple bir reset at. ve yeni şifrenle modemini yeniden kur. Ha bu arada modeme girmişken modeminin giriş şifresinide değiştir. Böylece hem virüsleri hemde lamerleri temizlemiş olursun. hadi kolay gelsin

Pek virüs problemine benzemiyor, o kadar detaylı bilgi vermişsin ama.

quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

Arkadaslar sorunum şu modem kendi kendine kapanıp duruodu internet kesilip kesilip duruodu sonra düzeldi şimdi interneti acmak icin kullanıcı adımı ve şifremi yazıorum kullanıcı adı ve parola dogrulanıyor dio beklio ondan sonra 619 ve 721 die hata veriyor uzaktaki bilgisayar yanıt vermedi gibi bi hata verio ve nete giremiorum tt aradıgım zman modeminizin ayarlarını kontrol edin diyor ne yapmam lazım acil yardım

Pek bilgi vermemişsin; bilgisayar ağ üzerinde mi değil mi diye. Eğer bilgisayar ağ üzerindeyse ve interneti açmak için girdiğin şifre modem şifresiyle uyuşmuyorsa olabiliyor böyle şeyler. Eğer ağ'dan bahsediyorsan; ağ'ın düzgün bir şekilde kurulduğundan emin ol. Ayrıca xxx'in dediği gibi telefon hattındaki bir problemden dolayı da kaynaklanıyor olabilir. Kafanı da fazla vurma; zaten işin TTNet'e kaldıysa zor. Onlar otomatiğe bağlıyorlar zaten; her telefon açana "modem ayarlarını kontrol et" diyorlar.

• bı arkadas modeme reset at demıs resetlenmez onu modemi cunku usb ethernet degıl sınyalın gelıyorsa modemı kaldır yenıden kur kurarken su kısma dıkkat et once cd yı kur daha sonra modemın usb kablosunu tak bazı usb modemlerde vpı:8 vcı:35 bunu modemı kurduktan sonra yaparsın bu sebeke ayarını ona dıkkat et onu modemın masaustunde ıkı tane ıkonu vardır sınyal kontrol ıkonuna gelıp alt-p yaptıgında karsına o sayfa cıkar ordan vpı-8 vcı-35 yap eger yapmadıysan tabı.... sana benden bı tavsıye usb modemler cıldırtır ınsanı eger ımkanın varsa ethernetlı modem al pıkateller suan hem uygun hem cok kalıtelı
  • aynı problemi bende yaşadım. her şeyi kontrol ettim tt neti aradım fayda etmedi en başta yapmam gereken şeyi yaptım nod 32 ile bilgisayara çöreklenen bütün virüsleri temizleyince her şey yoluna girdi
  • Tam olarak ayrıntılı bilgi derken şu anda usb modem kullanıorum tek bir ısık var üzerinde oda internet oldugu zman sürekli yanıor onunla ilgili problemim yok internet cd takıorum sonra yüklüyorum yüklenior masaüstünde 2 tane icon cıkıor biri internete baglanmak icin dieri gelen gidenleri gösterio ben kullanıcı adımı ve şifremi yazdıgım zman kullanıcı adı ve paralo dogrulanıyor dio ve biraz bekledikden sonra hata 721:karsıdaki bilgisayar yanıt vermedi die bi hata verio kabloları söküp tekrar taktım gene aynı sorun var kaldırdım tekrar yükledim gene düzelmedi bir türlü yapamıorum ?

Sakarya Üniversitesi

• arkadaşım sen başka bir bilgisayardanhttp://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp adresine gir ve burada kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap bakalım giriş yapabiliyormusun. Şifreni yanlış almış olabilirsin veya biri senin şifreni çalıp değiştirmişte olabilir.

Hata listelerinin açıklamaları için aşağıdaki adrese bak senin hata kodu PPP ayarlarının doğru yapılmadığını gösteriyor

http://support.microsoft.com/kb/824864/tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.