merhabalar. eskişehirden bursaya nakil ettirdiğim internetim (bunu nasıl anlatacağımı tam bilmiyorum) türk sitelerinde gayet hızlı iken yabancı sitelerde yavaşlıyor duraksıyor.biliyorum tma anlatamadım ama örnek verince anlayacaksınız.
misal ...tr ile biten sitelerden yaptığım indirmelerde 100-120 kb hız ile sürekli olarka indirirken ne zaman rapidshare yada diğer sitelerden bişey indirmeye kalksam sanki bi yerde bi tutukluk varmış gibi 5 saniye 120 ile indirip 10 saniye duruyo sonra yine başlıyo yine duruyo ve bu kısır döngü böyle devam ediyor.
bi başka örnek aynı iki online oyunu türk serverinda hiç kasmadan takılmadna oynarken(airrivals) yabancı serverda dakika başı disconnect yazısını görüyorum.
bugunden beri 3 defa 4440375 ile görüşüp durumu bildiridiysemde bi sonuca varamadık.ttnet speedtest.ttnet.net.tr sitesinden gayet güzel sonuçlar aldım.lakin yabancı siteler felç. hatırlarsınız bir zamanlar marmaradaki fiber kablolar zarar görmüştüde uzun süre yurt dışına internet bağlantısı kopmuştu.acaba öyle bi durummu?? uzun oldu kusura bakmayın cevap ve öneriler için teşekkür ederim şimdiden dh ailesine
hocam daha önce birkaç konuyada yazdım bende sadece rapid-share de oluyor o sorun. Diğer sitelerde hiç olmadı. birkaç farklı siteyi test edin.