Şimdi Ara

İNTERNET İÇİN EN HIZLI İŞLETİM SİSTEMİ HANGİSİDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HIZLI İNTERNET İÇİN DOWLOAD İÇİN HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNİ KURAYIM. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

• xp kullan ama service pack2 kur çünkü internetten virüs xp ye çabuk yayılır bence xp
  • internet için en hızlı diyosun şu an nerdeyse tüm işletim sistemleri internette hızlı önemli olan telekomun sorunlarının çözülmesi
  • Lunux
  • quote:

Orjinalden alıntı: chash

internet için en hızlı diyosun şu an nerdeyse tüm işletim sistemleri internette hızlı önemli olan telekomun sorunlarının çözülmesi

Doğru
  • ya işletim sistemi diosun ama download programı falan diosun
    tam anlamadım gerçekten işletim sistemi mi soruon
    yoksa bişey download etmek için program mı?
  • program kullancaksan regetdelux var.Ben onu kullanıyorum çok güzel bir program.Öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp +sp2 tabiki
  • windows xp sp2 li sistem tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

windows xp sp2 li sistem tavsiye ederim.

beyler bnde gittim buğün kadiköy e .... service pack 2 li xp aldim....hem normal xp den hızlı yükleniyo..hemde bi yığın güncelleme yapmak zorunda kalmıyoruz

13 dakikada yükledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybera -- 29 Ağustos 2005, 22:54:23 >
  • Bence önemli olan internet baglantin. internet baglantin hizli olursa isletim sistemin ne olursa olsun farketmez
    benden tavsiye sen ADSL 1024 veya 2048 al. bende DSL 2048 var bilgisayar internette ucuyor
    downlaod yaparken saniyede 250 ile 280 KB hizla downlaod yapiyor
  • abi nasıl 13 dakkada yüklüyonoz benim imzamdaki sistemle yaklaşık 20-30 arası birşey sürüyo

bunu banada anlatın bende ögreneyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ezmuro

abi nasıl 13 dakkada yüklüyonoz benim imzamdaki sistemle yaklaşık 20-30 arası birşey sürüyo

bunu banada anlatın bende ögreneyim

abi nasıl ya bnm sistem imzamda.....

yalnız dikkat edersen service pack 2 li olan dedim..........normal home edition fln uzun sürüyo biraz daha
  • ne kadar da windows Xp pro kullansak (cogumuz) bildigim kadarı ile linux bu konuda en hızlısı diye duymustum zaten en guvenliside mutlaka gececegim bir ara her deyişimde sure kısalıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLUbeer

Lunux

neden linux hocam merak ettim ne gibi farklılık gördün..biraz daha açıklar mısın?...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.