Şimdi Ara

İnternet hızından anlamıyorum. Bir bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İnternet hızından anlamıyorum. Bir bakar mısınız ?

Birde bana nereden hızın iyi olup olmadığını görebileceğimi söyleyen bir arkadaş çıkarsa sevinirim. İnternet hızım 8mbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinicius -- 1 Mayıs 2014; 22:26:30 >

• Ping 0 nasıl oluyor la oha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

İnternet hızından anlamıyorum. Bir bakar mısınız ?

Birde bana nereden hızın iyi olup olmadığını görebileceğimi söyleyen bir arkadaş çıkarsa sevinirim. İnternet hızım 8mbps.

Superonline ADSL kullanıyorsanız değerler normal.
  • adolf rage kullanıcısına yanıt
    Zamanında benimde öyleydi. Tarif edilemez
  • Download hızı iyi bence. Upload işiyle uğraşmıyorsanız upload hızının düşük olmasının pek bir önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: desmond23

Download hızı iyi bence. Upload işiyle uğraşmıyorsanız upload hızının düşük olmasının pek bir önemi yok.

1.30 dakikalık bir film 10-15 dakikada iniyor ancak bir resim upload ettiğimde anlamsızca bekliyordum. Upload hızını nasıl arttırabilirim ?

Ek olarak ping 0 iyi bir şey mi ?
  • http://uptobox.com/hlo7rnb7yftp

Bu dosyayı indirirken çok sıkıntı çektim. Chrome durmadan durduruyor. Acaba başka nereden indirebilirim ? Bir programı v.s. varmıdır ? Ablam TUS' sınavına girecek onun için içinde bir şeyler var en geç yarın indirmem gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turbobit tarzı siteler kullanıcılara premium sattırmak için indirme hızını düşürür. Bu tarz sitelerden hızlı indirme yapmak için premium alman gerekiyor. Upload hızını arttırman için upload hızı iyi olan internet paketi alman gerekiyor. Pingin 0 olması iyi bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: desmond23

Turbobit tarzı siteler kullanıcılara premium sattırmak için indirme hızını düşürür. Bu tarz sitelerden hızlı indirme yapmak için premium alman gerekiyor. Upload hızını arttırman için upload hızı iyi olan internet paketi alman gerekiyor. Pingin 0 olması iyi bir durum.

Teşekkürler dostum çok açıklayıcı oldu.
  • pingi 0 ölçtüyse yanlış ölçüm imkansız bana da oluyo arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.