Şimdi Ara

İnternet hızında 7x artış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 megabit sınırsız kullanıyorum. 3 gün önce taşındık ve internetide nakil ettirdim. 3 günden beri internet 7 mgbit ile bağlanıyor. Tarife bilgilerini incelediğimde de hala tarife olarak 1mbit diyor. Anlamadım gitti.

• kullan gitsin. arada kaynamışsın
  • Bi ara sınırsız net kalkacak herkesi 8 mbit netlimitliye taşıyacaklardı. Acaba öyle olduda benimmi haberim yok dedim
  • Tüh Telekomun müşteri vs. dataları karışmış bozmuşlar size süpriz yapabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bi ara sınırsız net kalkacak herkesi 8 mbit netlimitliye taşıyacaklardı. Acaba öyle olduda benimmi haberim yok dedim

Siz zaten 1 Mbit sınırsız paket olduğunuz için birşey yapamazlar.

Ama sözleşmede tarifeyi ve fiyatları değiştirme hakkını saklı tutuyoruz diye madde var. Yani değiştirseler bile haklı olan TTNET.
  • Bende 4 aydır netlimitsiz kullanıyordum ağustos 22 de bir çok kişi gibi benimde hızım düştü.Bende ayın 30 unda 1mbit limitsize geçtim hızım 1mbit e çıktı ancak ertesi gün neti açtığımda hızımın tekrar 8mbit e çıktığını gördüm.Online işlemlere girince tarifem 1mbit sınırsız görünüyor ama 10 gündür 8mbit alıyorum ben de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ile maximum hız?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.