Şimdi Ara

İnternet hızımı nasıl artırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Şu anda kültür merkezinin 50 m solunda oturuyorum ve 1mbit internet hızına sahibim. Arkadaşlar benden daha uzak olmalarına rağmen daha fazla hıza sahipler. yetkililere bildiriyorum bahane üstüne bahane. Acaba diyorum kablosuz olarak kullansam İnternetim hızlanırmı? Sistemim 7 senelik bunun bir etkisi olabilirmi? TTNEt yalın internet limitsiz abonesiyim ayda 62tl. Yardımcı olursanız sevinirim.

- Tech Addict -
  • Kablosuz internette kabloluya kıyasla herzaman daha fazla kayıp vardır .... Sizin neti hızlandırma gibi bir durumunuz yok ..Size ne geliyorsa onu kullanırsınız .. Bunu müşteri hizmetleriyle görüşmelisiniz.. Bahanede ne demek ??? 62 TL para ödeyeceğim karşımdaki bana bahane anlatacak ..!! Kusura bakmayın ama karakolluk olurum yinede alttan almam ...

Ben tabi sizin tarifenizi bilmiyorum belkide bağlantı hızınız size belirtilen gibidir .. Konuda yazmıyor ..
  • Tarifem ttnet yalın internet 8 mbit e kadar net limitsiz ayda 62 tl ödüyorum. Arkadaştan duydum ben kültür merkezinin 30m yanında oturuyorum ve benim yüksek hızı rahatlıkla alabilmem gerekiyormuş. Müşteri temsilcisini arıyorum santrala olan uzaklık diyor sürekli. İşin garip tarafı bu tavsiyeyi aldığım arkadaş santrale benden daha uzak ve 5 mbit alıyor. Bunu çözemedim aradığım zaman boşa para gidiyor sinir oldum bu ttnete.
  • Durum herneyse sonuç şu : Siz 8mbite KADAR anlaşmanız oldugundan size kaç düşerse artık ...Yani tarifenizi değiştirin bence hatta bağlı oldugunuz sntralin max ne kadar hız destekliyor öğrenin ona göre bir tarife seçin ..

Aynı tarifeyi kullanıyorum bağlı oldugum santral 6 mbite kadar destek veriyor .. Ben 4 mbitin üstüne hiç çıkamadım ..Ama sizdeki gibi 1 mbit de hiç olmadı ..Bu sanırım birazda santralin yoğunluguna kullanıcı sayısınada bağlı bir durum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.