Şimdi Ara

İnternet hızım 1 mbt e düştü !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TTnet 8 mbt internet kullanıyordum. Nisan ayında Superonline dan aradılar ve aynı şartlarda biraz daha az ücretle superonline a geçmemi önerdiler.TTnet iptalini ve diğer bütün işlemleri kendilerinin halledeceğini ve kesinlikle çift fatura gelmeyeceğini söylediler. Ben de kabul ettim.Daha sonra superonline gelip modem kurulumumu yaptı ve 2 aydan fazla süre sorunsuz şekilde superonline 8 mbt yalın adsl paketini kullandım. Ancak tarafıma çift fatura geldi.Bu da yetmedi internet hızım son 15-20 gündür 1 mbt e düştü.Defalarca superonline müşteri hizmetlerini aradım.Kimse sorunumu çözemiyor ve internete de bağlı gözükmüyorsunuz diyorlar. BTK ya da şikayet yazdım ordan da ses soluk yok.TTnet i iptal ettirmek istiyorum 300 küsür lira fatura çıkarıyorlar.Asıl sorunum bu internet hızı. Akk yi de doldurmadım ama 8 mbt lik internet paketiyle maksimum 1mbt hız alabiliyorum. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum...

• arkadaşlar yardımda önerinede bulunacak birileri yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattınız 8 mbit destekliyor ancak 1 mbite ayarlanmış.Müşteri hizmetlerini arayıp hızını 8 mbite aldırman lazım desteklemiyor filan diyemezler modemde ulaşılabilir hız 15 mbit gösteriyor 8 mbiti rahat alır.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.