Arkadaşlar Huawei HG521v1 modemimi bağlantıdaki kopmalar çekilmez seviyeye ulaştığından attım. TTNet'e de arıza kaydı bırakmıştım, ben modem almaya gittiğimde eve gelip intetnet hızımızda bir sorun olmadığını, sorunun modemden kaynaklandığını söylemişler. İnternette kopmalar olmadan önce 3.5 mbps civarı bir hız alıyordum diye hatırlıyorum ancak emin değilim. Gidip Airties 5342 150mbps'lik bir modem aldım. Ancak internet hızım yeni modemle birlikte 0.87 mbps civarı gözüküyor ve eski hıza göre yavaşlama olduğu bariz şekilde hissediliyor.
Modem ayarlarındaki bilgiler şu şekilde:
Sizce sıkıntı TTNet bağlantısında mı, yoksa yeni modemimde mi sıkıntı ? Teşekkürler.
bende de dün ve bugün aşırı bir yavaşlık var
saimertug
kullanıcısına yanıt
Şu anda internet bitmiş durumda. 3 mb/s sınırsız kullanıyorum ama şu anda 20 kb ile download yapıyorum. Yarım saat öncesine kadar 300kb/s ile indirebiliyordum.
Artık ttnet akşam yoğunluğunu kaldıramıyor
xspiderxX
kullanıcısına yanıt
Hat pek sağlıklı gözükmüyor şuhan 1 mbit hız alıyorsun 3-4 alman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Naib
Şu anda internet bitmiş durumda. 3 mb/s sınırsız kullanıyorum ama şu anda 20 kb ile download yapıyorum. Yarım saat öncesine kadar 300kb/s ile indirebiliyordum.
Artık ttnet akşam yoğunluğunu kaldıramıyor
twitch tv de yayın izliyordum low da donmaya başladı mobile açtım kör olacağım birazdan
xspiderxX
kullanıcısına yanıt
4 mbit alırsın gibi gözüküyor
Sağolun arkadaşlar peki şu anki tarifemi öğrenmemin bir yolu var mı peki, ben 8 mbit diye biliyorum ama emin de değilim. Bakalım arıza kaydı bıraktım tekrar geldiklerinde internet hızı probleminden bahsedeceğim o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: xspiderx
Sağolun arkadaşlar peki şu anki tarifemi öğrenmemin bir yolu var mı peki, ben 8 mbit diye biliyorum ama emin de değilim. Bakalım arıza kaydı bıraktım tekrar geldiklerinde internet hızı probleminden bahsedeceğim o zaman.
ttnet online işlemlerden öğrenirsin
Merhabalar.. Yeni airties 5342 modem aldım.Hızım da şu an için 8 mbps a kadar olarak görünüyor.Öncesinde huawei modemim vardı.Eski modemde hız konusunda sıkıntım vardı onun için modemi değiştirdim.Modemi değiştirince hız konusunda bir değişiklik söz konusu hale geldi.Fakat videoları 720 kalitesinde izleyemiyorum.Donmalar oluyor.Bu hızla videolar da kasma olması normal mi?Yoksa izlenebilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme