Şimdi Ara

İnternet Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi benim internet hızım bu ama indirmeye gelince en fazla 105 kb/sn nin üstüne çıkmıyor. Modemimde AirTies RT-104. son 1,5 aydır internetim böyle. önceden 310 kb/sn de indiriyordum birden düştü hızım neden acaba?

İnternet Hızı

• Aynen bende onu soruyorum ya 1mb gösteriyo. 100kb/sn de indiriyor :S Yeni ayı bırak resimdeki gibi 1mb da indirsin birşey istemiyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoyl -- 1 Nisan 2012; 14:18:11 >

I LOVE THIS GAME
  • hat modu adsl2+ olsun. seninki adsl2 sadece.Porttan kaynaklanıyo olabilir ya da modemden.Hattını 1 e çekmişler.Dediğim gibi olursa 5 mbit bile görebilirsin.
  • bizim çıkıyorda ne oluyr hız testinde 7mb gösteriyor youtubeden video izlerken doldurup izliyorum lanet olsun verdikleri hizmete 5 para etmez. Araplara sattılar eskiden 1mb olsada izlerdik iyi kötü.

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

bizim çıkıyorda ne oluyr hız testinde 7mb gösteriyor youtubeden video izlerken doldurup izliyorum lanet olsun verdikleri hizmete 5 para etmez. Araplara sattılar eskiden 1mb olsada izlerdik iyi kötü.

youtube yi sanırım kasten yavaşlatıyorlar. diğer video siteleri bile daha hızlı açılıyor..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.