Şimdi Ara

İNTERNET HIZI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaa bilgisayarım internete çok yavaş giriyor ve bilgisayar kasası acayıp çok ses çıkartıyor.
    Bilgisayarın Fanını temizledim, disk birleştirmesini yaptım, bilgisayara çok şey de yüklü değil, AVG ile de virüs taraması yaptım Fakat yinede bu sorun çözülmedi. bana yardımcı olur musunuz internet neden bu kadar yavaşlamış olabilir.
    Ayrıca bilgisayarın görüntüsü de değişti. Masaüstünde ki dosya ve klasörlerin görüntü kalitesi bile bozuldu. mesela aşağıda ki resimde görüldüğü gibi...
     İNTERNET HIZI...

İNTERNET HIZI...

SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE!!!

• Güzel bir format at yada.System mechanic ile sistemi tarat ve sistemin temasını yeşil olanına değiştir bakalım.Fan konusunda ses yapma olayınada stock fanlar belli bir süre sonra ses yapmaya başlıyorlar.Güzel bir bakımda uygulanmadıysa sık sık temizleme gibi toz vs gibi nedenlerden çabuk bozuluyorlar.Oyüzden dediklerimi bir denebakalım ;).Ad aware ilede bir tarama yaptır.Bütün dediğim programları download.com da bulabilirsin;)
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • valla , koyduğun mozilla indiricisinin resimleriyle yazdıkların arasında bir bağıntı göremedim? masaüstünde bozuk dediklerin nedir? simgeler mi eskisinden farklı? tüm sistem özelliklerini yazıp sorsan daha anlaşılır olurdu? mesela bellek,sabit disk,işlemci büyüklükleri nedir? bu birimlerdeki sıcaklık değerleri (bir çok program kullanımda iken) kaç?

Doğanın enerjisini çalmayalım artık!
    Temiz nükleer enerjiyle kendi enerjimizi üretelim.
    Güneş enerjisi de, rüzgar enerjisi de, akarsuların enerjisi de doğaya lazım! Doğal dengeyi bozmayalım.
    DH nükleer enerji destekçileri.
  • Ekran Kartı Driver Geriden Yükleyiniz.

Directx Yükleyiniz.

En Son Çare Format Atmandır.
    - Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram
    - Samsung 500GB 16MB SATA2 7200RPM
    - Grundig Netbook
  • Arkadaşlar yaa bilgisayarım internete çok yavaş giriyor
    > Internetin yavaşlamasına zararlı yazılımlar neden olabilir...
    ve bilgisayar kasası acayıp çok ses çıkartıyor.
    > Eğer bahsettiğin acayıp çok ses, fan gürültüsü ise, sisteminin sıcaklık değerlerinde bir sorun var demektir. Öncelikli olarak bu sorunla ilgilenmen yerinde olur diye düşünüyorum. Bilgisayarın yaptığı tüm işlemlerde yavaş ise, üstteki neden haricinde bir de sıcaklık değerlerini kontrol etmek yerinde olur.
    Ayrıca bilgisayarın görüntüsü de değişti. Masaüstünde ki dosya ve klasörlerin görüntü kalitesi bile bozuldu. mesela aşağıda ki resimde görüldüğü gibi...
    > Sadece ikonlarda sorun olduğunu görebildim... "Rebuild icon cache" terimleri ile Google'da arama yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline download hızı sorunu
    14 yıl önce açıldı
    100 mbps tarife upload hızı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.