Şimdi Ara

İnternet gidiyor PC resetleyince geri geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internetim bi süre sonra "aniden" gidiyor ama telefon wifisi açık oluyor o sırada rahatlıkla telefondan bağlanabiliyorum bilgisayarımdan gidiyor sonra PC reset atınca geliyor, modem reset atınca gelmiyor. Problem nedir? eski pcmde bu sorun yoktu bu hafta yeni pc aldım bunda böyle bir şey olmaya başladı.

edit: bir şey farkettim lol oynarken yani online bir oyunun ortasında oldu oyundan düşmedim ama nete bağlanamadım. PC reset atmam gerekti oyun bitince netin geri gelmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBAMA ONII CHAN -- 4 Haziran 2014; 23:10:08 >

• Konu yanlış yerde.
    Bilgisayarınıza sabit IP atayın. Nasıl atanır diyosanız forumda aratabilirsiniz, yüzlerce başlıkta yazıyor :) Orada da yoksa google'da milyonlarca sonuç bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Konu yanlış yerde.
    Bilgisayarınıza sabit IP atayın. Nasıl atanır diyosanız forumda aratabilirsiniz, yüzlerce başlıkta yazıyor :) Orada da yoksa google'da milyonlarca sonuç bulabilirsiniz.

Teşekkürler yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Konu yanlış yerde.

Doğru yaptıysam ipconfig all'dan Ip v4 adresini varsayılan ve alt ağ maskesini ağ bağlantılarımdaki yere yazdım ve böyle sabitlemiş oldum doğru muyum bilmiyorum ama yine oldu.
  • Güncel.
  • Kardes nasil yapılacağı dedigim gibi forumda ve Google'da milyonlarca farklı kaynakta yazıyor. Üstelik konu yanlış yerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.