Şimdi Ara

internet geçmişinde girmediğim siteler çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc bozulmuştu tamire gönderdim 2 gün sonra geldiğinde ise geçmişte girmediğim siteler ve facebook isimleri çıkmaya başladı (benden başkasının girmediğine eminim çünkü pc başında olduğum saatlerde oldu bunlar) ve gmaili açtığımda ise tamamen farklı bir gmail hesabı gördüm yardım edin lütfen
    Not:arada bir de herhangi bir donanım takmadığım halde donanım sesi geliyor

• Sizin bilgisayarı tamirciler biraz kurcalamış ve Facebook, Gmail hesaplarına girmiş olabilirler. Ya da sabit diski başkasının sabit diskini takmış olabilirler gibi bir şey diyeceğim, eminim olmamıştır. :D

Orijinalden alıntı: sis651

Sizin bilgisayarı tamirciler biraz kurcalamış ve Facebook, Gmail hesaplarına girmiş olabilirler. Ya da sabit diski başkasının sabit diskini takmış olabilirler gibi bir şey diyeceğim, eminim olmamıştır. :D

evet de eş zamanlı gerçekleşiyor bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süpermeninçırağı -- 23 Ağustos 2013; 13:14:17 >

Orijinalden alıntı: süpermeninçırağı

şimdi fark ettim internet geçmişinde ankarada okuyan abimin girdiği siteler çıkıyor

İkinizin Chrome'u da aynı mail hesabına bağlı olduğu için birbirleriyle iletişim kuruyorlar mesela benim de laptopta, masaüstünde ve 2 android telefonda aramalar vb. kayıtlı
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.