Şimdi Ara

internet geçmiş silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet geçmişini siliyorum ama bi adres hep kalıyor (yanlış anlamayın acılış sayfası olar degıl ) norml geçmişini siliyorum sonra aders cubugunu goo yazarken hemen altan daha öncede arama yaptıgım bı goog adresı war onu gösterıyor neden nasıl kurtulurum

• arama çubuğundayken goog adresini görüntüle ( enter a basma sadece adresi gör ve yön tuşları ile seç) sonra delete tuşuna bas silecektir. birdaha google yazarken o hatalı adres çıkmaz.
  • ya yok şimdi dıkkat eettım hiç bi adresı sılmemış bı kaç adres harıcınde bi çok adre war hala ne yapmam gerek acıl help me
  • adresler silinmiyorsa ilk yapman gereken adreslerin neden silinmediğini bulmak. AD-AWARE gibi bir programla önce tarama yap. Zararlı yazılımları önce temizle sonra tekrar dene.
  • CCLEAN programı ücretsiz bir detaylı temizlik ve bakım programıdır birde bunu dene, umarım yardımcı olur.

Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

CCLEAN programı ücretsiz bir detaylı temizlik ve bakım programıdır birde bunu dene, umarım yardımcı olur.

Kolay gelsin

Ben normal geçmişi siliyorum.Arasıra cclean yapıncada tamamen siliniyordu.Arkın dediği gibi bunu dene ,bir de ben Glary Utilities kullanıyordum bir çok fonksiyonu arasında i.e içinde baya ayarlar var ( geçmiş silme dahil).Gene olmassa bilmiyorum virüs gibi bir şeymiki
  • Geçmişi sil yapmana ragmen silinmiyorsa CCleaner'ı indirebilirsin , ccleanarı açtıgın gibi temizliğe başla butonuna bas , yalnızca internet geçmişini değil , bilgisayarındaki tüm gereksiz program artıklarını , kullanılamayan gereksiz dosyaları silerek pcne katkıda bulunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

Geçmişi sil yapmana ragmen silinmiyorsa CCleaner'ı indirebilirsin , ccleanarı açtıgın gibi temizliğe başla butonuna bas , yalnızca internet geçmişini değil , bilgisayarındaki tüm gereksiz program artıklarını , kullanılamayan gereksiz dosyaları silerek pcne katkıda bulunur.

• ccleaner veya windowwasher programlarıyla yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.