Şimdi Ara

Internet Filtresi Live ı Etkileyecekmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz bütün Türkiye ayakta peki bu filtre sizce bizi etkilermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 4 Mayıs 2011; 21:29:07 >

• Çok etkili bir noktaya parmak basmışsın.Acaba etkiler mi ne olur ?
  • hayır, kullanıcılar istemezse bu filtreleri kullanmaz, yeni açıklama yapıldı, ayrıca dava açıldı iptal edilebilir bu filtreler davaları takipteyim.
  • Filtre çözüldü.sorun yok.tekrar söylüyorum standart paket=filtre yok demek.filtre secmezseniz standart paket=filtre yok.
  • standart paketi seçerseniz örneğin youtobe yasaklandı diyelim eskisi gibi dns le açamayacaksınız demek devlet hangi siteyi kapatırsa dns felan işlemeyecek açmaya çalışırsanız suç sayılacak standart pakette sansürlü yani
  • çin nasıl diyor google yasak millet giremiyor siteye yarın bürgün live için kullanılan portlara yasak gelirse o zaman ban yemiş gibi olur herkes adamlar google açıp po....no yazıp ilk çıkan siteleri kapatıyorlar içeriğine bakmadan benim livede nick im measela yasaklı kelimelerden bitane ne ypacak kapatacakmı

bilmiyorum ama tunelin sonunda bi ışık gözükmüyor
  • Herşeyi geçtik filtre kullanılmadığı taktirde suç sayılacakmış olaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YGS ye şifre
    İnternet e filtre

Sırada ne var dinlediğimiz müzik tarzına yasakmı?
    veya etkinlikmi yasağımı yani konserler partyler v.b. şeylermi yasaklancak?
  • valla yazmadan duramayacağım, b...nu çıkardılar ya,internete dünyanın parasını öde vergisi cartı curtu birde istediğin gibi kullanama yuh artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süsse

valla yazmadan duramayacağım, b...nu çıkardılar ya,internete dünyanın parasını öde vergisi cartı curtu birde istediğin gibi kullanama yuh artık.

katılıyorum. Üstelik interneti en pahalı kullanan ülkeler arasındayız.
  • Torrent linkleri stoklama başlayın

şaka bi yana felaket bencee
  • Türkiye'nin o kadar derdi varken adamlar kalkıp bizim internetimizle,alışverişimizle uğraşmıyor mu ne garipler yahu
  • Ulan tüm malum siteleri de indirdi namusuzlar, dns de yemiyor artık.
  • eğer bir gün live dan vergi isterse ve alamazsa yasaklı siteler arasına girer bizde giremeyiz
  • bence etkileyebilir.. en azından live ın daha yavaş olmasına ne bilim pinglerin daha uçuk olmasına neden olabilir
  • Kanal yapıcaklar daha siz durun iyi günlerimiz bunlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Filtre çözüldü.sorun yok.tekrar söylüyorum standart paket=filtre yok demek.filtre secmezseniz standart paket=filtre yok.

standart paket filtre yok demek değil
    standart filtre demek
    yani şu anda mevcut olan 60küsür bin sitenin yine engelli olması demek
    üstüne üstlük şu anda dns değiştirilerek girilebilen bu sitelere, yine dns kullanarak girilmesinin cezai yaptırıma maruz kalması demek

gerizekalılık bizde kimse suçu ona buna atmasın
    hadi organize olup kapatalım bir bir internetlerimizi. kaç kişi bu işe girişir, kaç kişi face'inden twitter'ından bir amaç uğruna da olsa 2 gün ayrı kalabilir.
    anca face'den grup kurar orada protesto ederiz
    80-90 kuşağı artık birşeylerin farkına varıp rahatını bozmadıkça bu yasaklar çok hafif kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 5 Mayıs 2011; 1:27:50 >

• Bu olayın gerçekleşeceğine ben inanmıyorum. İstenildiği kadar yazılsın çizilsin ancak gerçekten o kadar site engellenirse o zaman tamamdır. Sonuç da basit birşey değil bu içlerinde Facebook başta olmak üzere birçok popüler site ve sözlüklerinde filtreleneceği söyleniyor. Eğer böyle birşey olursa en fazla 1 ay sürer ardından yine bir şekilde açılacaktır o kadar basit değil insanların hergün online olduğu sitelere erişimini engellemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 5 Mayıs 2011; 2:36:07 >
  • Arkadaşlar, siyasi içerikli değil de konu ile ilgili teknik içerikli paylaşımlar yapılırsa sevinirim.

Kuralları biliyorsunuz.
  • Aile paketinde falan engellenebilir diye düşünüyorum ben ayrıca utanıyorum bu düştüğümüz durumdan iran,küba,çin gibi baskıcı devletlerin yaptığı bu yaklaşımlar Türkiye gibi özgür bir ülkeye yakışmıyor bu bir ayıptır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.