Şimdi Ara

İNTERNET EXPLORER SORUNU YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR İNTERNET EXPLORER İLE HERHANGİ BİR SİTEYE GİRDİGİMDE 2 YADA 3 DK SONRA İEXPLORER.EX BİR SORUNLA KARSILASTI KAPANMASI GEREKİYOR DİYE BİR MESAJ CIKIYOR VE TUM İSLEMLER KAPANIYOR.VİRUS TARAMASINDAN TUTUN SPYWARE VE ADWARE TARAMASINA KADAR HERSEKİLDE TARAMA YAPTIM BANA BU SORUNU COZMEDE YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

• İşletim sistemin 98 mi o zaman üzerine yeni sürümü kur düzelecektir. Muhtemelen 5 xx versiyonunu kullanıyosundur. Derim nacizane.
  • bilim70,

windowsunu yeniden kurmanı tavsiye ederim, eğer yine hata veriyorsa RAM lerde bi arıza olabilir...
  • tum tavsıyelere + olarak bende xp kurmanı öneriyorum
  • İnternet Explorerın yeni versiyonunu yükle kardeş...
  • selam arkadsım gecmişolsun
    (1) ekranın altsag köşesinde bir küçük simgevar güvenli siteler yazıyır
    güvenlik ayallarını orta veya düşük seviyeye getir
    (2)EXPLORER=güncelleme ayarlarından güncelle
    (3)purogram ekle kaldıragir=EXPLORER bikez tıkla yani şec ceçiliyken solköşesinde destek bilgileri için burayı tıkla yazar oradan eksik dosyaları tamir etmesi için bi sistemyerleştirmişler o tamir ce o purogramı günceller
    ama internete baglı olman lazım
    (4)kaldır yeniden kur
    http://www.byte.com.tr/download/default.asp/Gorev/DownloadAyrinti/Download/34
    bu linkten üye olmak kaydıyla bizamet MYIE2 bunu indir EXPLORER dan daha iyi calışan bi purogram ben bununla baglanıyorum
    sanırım bukadar cözüm yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrettin -- 19 Şubat 2005, 11:28:03 >

• Kısaca Wındows sunu Tekrer Kur Daha Rat Olur Birdaha Gelmez?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Explorer'daki bu tip bir soruna ne yaparsan yap kolay kolay düzeltemezsin. Ancak çok uzun bir zamandan beri bu hatayı yapmıyorsa, hatırlayabildiğin kadarıyla explorerın düzgün çalıştığı bir tarihe system recovery yap olur biter. Ya da kökten çözüm Format + Windows Installation
  • windows xp kullanıyorum,valla seytan diyo lunix e gec ama iste tum sisteme format cekmek istemiyorum,MYIE2 ha tavsiyeni bir dinliyeyim bakalım,ama insallah sistem ucmaz cunki windows kendi programlarının kaldırılmasına izin vermiyor
  • Arkadasım yakın zamanda ramlerini değiştirdinmi seninki biraz ram sorunu gibi kokuyor...
  • format çekmeden de linux kurabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: bilim70

windows xp kullanıyorum,valla seytan diyo lunix e gec ama iste tum sisteme format cekmek istemiyorum,MYIE2 ha tavsiyeni bir dinliyeyim bakalım,ama insallah sistem ucmaz cunki windows kendi programlarının kaldırılmasına izin vermiyor
  • aynı sorun benimde başıma gelmişti
    windows 2000 kullanıyordum , kaç defa format attıysam düzelmemişti
    en sonunda XP kurdum ve dial up'tan adsl'e geçtim ve bir daha bu sorunla karşılaşmadım
    hangisinin işe yaradığı hakkında bir fikrim yok ama arkadaşların dediği gibi önce bir windows'u tekrar kur
  • Arkadaşlar lütfen teknik yardım veya network forumlarına açın bu tür topik bunun donanımla bi alakası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.