Şimdi Ara

İnternet Explorer İki Kez Geri Gelme....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet explorer'da gezerken bir önceki sayfaya dönmek istediğimde beni iki sayfa geriye atıyor. Belki bazen daha da fazla olabilir. Bunu neden, niye, nasıl yapıyor bilmiyorum. Yada mesela forumda paylaşılan bir resme, linke falan tıkladığımda yeni sekme açılıyor doğal olarak. Geri dönmek istediğimde yine 2,3 adım geriye gidiyor. En son ziyaret edilenlere girip, gitmek istediğim sayfaya gidiyorum. Kafayı yemek üzereyim, telefon yüzünden, hiç bir canlıya küfür etmeyen ben, küfürbaz bir adama döndüm. Geri gitme dokunmatik tuşu mu bozuk. Ama bunu başka uygulamalarda falan yaptığını hatırlamıyorum. Bir diğer sorun ise bu internet Explorer da video izlerken, bazen kafayı yiyiyor, renkler yazılar birbirine giriyor. Bazen simsiyah bir ekran geliyor. Ses var görüntü yok. Telefon 520. En çok satmış olan telefonunu nasıl bir beta sürecinden geçirdi bilmiyorum. Şu lanet 8.1'i getirmeseydi keşke. Güzelim işletim sistemini bozdu.

Not 1: Beta/Preview/Ön izleme sürümü değil. Bildiğiniz 8.1 final sürümü.

Not 2: Hem ota hem recovery tool ile sıfır 8.1 kurulumu yapıldı. Mevcut sürüm recovery tool ile kuruldu.

Not 3:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• L625 kullanıyorum bende de aynı sorun var.. Yazılımsal bir şey inş wp10 ile düzelir

• Maxhton tarayıcıyı deneyin.
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Bayağı bir önce kullanmış ve memnun kalmamıştım. Bu 3. Parti tarayıcılarda arada uygulamadan atıyor. Gerçi bu durum da normal. Sistemin en iyi tarayıcısı düzgün çalışmıyor, başkası nasıl çalışsın.

Edit: Aynı altyapıyı kullanıyorlar. Youtube'tan video acayım dedim, bir müddet sonra internet explorer gibi renkler falan birbirine girdi, bir beyaz bir siyah ekran yapıp uygulamadan attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 6 Kasım 2014; 20:51:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • geri tuşuyla değilde ekranın solundan sağına çekin yeni ie de sayfayı çekince geri özelliği var. o da olmuyorsa mobil sayfa görünümü olduğuna emin olun.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Sağdan sola olayını bende biliyorum herhalde. 2 haftalık değil, neredeyse 1,5 yıllık WP kullanıcısıyım
    Peki onun sekme açınca çalışmadığını biliyor musunuz? Sadece geri tuşu çalışıyor, önceki sekmeye dönmek için.
  • Önceki sekmeye dönmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Sağdan sola olayını bende biliyorum herhalde. 2 haftalık değil, neredeyse 1,5 yıllık WP kullanıcısıyım
    Peki onun sekme açınca çalışmadığını biliyor musunuz? Sadece geri tuşu çalışıyor, önceki sekmeye dönmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Önceki sekmeye dönmeyin.

Sonra?
  • Herşeyi bilmiyorsun Maxthon cloud tabanlıdır render isi web farmda olur servis veren tarafından, video izleyeceksen ayrıca IE de web kite gecildi bazı sayfalar uyumsuz olabiliyor.
  • Bazı cihazlarda sıkıntılar var hakkaten opera kullan sekme falan daha rahat olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.