Şimdi Ara

INTERNET EXPLORER EKLENTİSİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet Explorer'a nerden yüklendiğini bilmediğim bir tarayıcı eklentisi "NavSearch Bar" yüklenmişti.Neyseki bunu Program ekle/kaldır'dan kaldırabiliyordum ve kaldırdım.Arama çubuğu gitti ama bir registry ayarı veya kalıntısı olmalı ki; adresini tam giremediğim sitelerin aramasını nedense bu program yapıyor.Bu eklentinin ana sitesi http://www.trustedsearch.com/(isterseniz girebilirsiniz).
    Acaba böyle bir aramayı gerçekleştiren registry dizinini bilen var mı?Lütfen yardım.(Lütfen Anti-Spyware kullan demeyin çünkü Ad-aware pro'yla taradım bazı şeyleri sildi yalnız genede düzeltemedi...
    Lütfen yardım!!!
    Şimdiden teşekkürler...

• trojenhunter

here I am on the road again
    there I am up on the stage
    here I go playin' star again
    there I go turn the page

• Benim bilgisayarada aynı eklenti yüklemnişti ad-awadre sildi ayarlarını bir kontrol et istersen..
  • arkadaşlar bu tür durumlarda explorerda araçlar/internetseçenekleri/programlar/eklentileri yönet kısmından istediğiniz eklentiyi devredışı bırakabilirsiniz. kolay gelsin... (doğrudan araçlar/eklentileri yönet de olabiliyor)

sorunlarınızı hallettiğinizde bunu nasıl yaptığınızı da belirtirseniz aynı sorunları yaşayan yada yaşayabilecek üyeler yeni başlık açmadan sorunlarını çözebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal2003 -- 25 Temmuz 2005, 1:03:57 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.