Bildirim
ınternet explorer 7 kapanıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
emınım forumda rutbe meselı odugu ıcın bu sorumuda kımse cevaplamyacak -
daha önce böyle bişiyle karşılaşmadım bence firefox kullan -
XP'dede Vista'dada IE7 kullandım böyle bir sorunum olmadı. Belki bir Ad-Aware ile taratırsan faydalı olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: FlawlessTr
emınım forumda rutbe meselı odugu ıcın bu sorumuda kımse cevaplamyacak
Sorunlara cevap yazılırken asla rütbeye bakmam, bakılmaz da..
http://forum.donanimhaber.com/m_18316348/mpage_1/key_//tm.htm#18316348
-
valla ben ie hastasıydım başka kullanmam diyordum bendede zırt pırt kapanıyordu.. vista kullanıyorum flash hatası verip kapat diyip duruyordu ... dün yine kapanınca canıma tak etti firefox kullanıyorum artık ... bi özelliğini keşfettim yanlışlıkla pc yi kapadım pc yi açınca firefoxu açtım açık sayfalarımı açmak isteyip istemedimi sordu bende aç dedim açıldı ... forumda mesaj atma süresi dolmayınca ie de yazdıklarım siliniyordu firefoxda silinmiyor .. resimleri engelleiyobiliyorsun şimdilik keşfettiklerim bunlar .... youtubeden falan download yapmak için eklentisi varmış onu bulamadım ....
konumda bu
http://forum.donanimhaber.com/m_18328720/mpage_1/key_//tm.htm#18342967
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 13 Ekim 2007; 17:04:15 >
-
sağolun ozellıkle bılg acılınca tekrar sayfaların acılması ve mesaj suresı domadı uyarısından sonra gerı geldıgınde yazının kalması okc guzel bende gecıcem galıba sağolun -
Explorer eklentilerinden veya başka bir şeyden oluşmuyor bu hata. Genelde direkt kapanır ve hata dökümü yapmaz. Yapsa da Appcrash hatası verir.
Nvidia çipli anakart kullanıyorsun büyük ihtimalle. Nforce kurulumu yaparken NVIDIA Network Controller kurmayın. Program ekle kaldıra gidin; kurulu ise kaldırın. Sorununuz çözülecektir. -
Arkadaşlar size en garantili yöntemi söylüyorum.
Öncelikle akşlam 8de yatın ve en az 4 saat uyuyun.Sonra uyanın hafif bişiler yiyin 1-2 saat internette takılın lucid dream hakkında araştırma yapın kısacası lucid görmeye kendinizi hazırlayın ve tekrar yatın.Bu şekilde ilk uykunuzda vücudun uyku ihtiyacını gidermiş oluyorsunuz.İkinci uykuda ise ilk uykudaki gibi derin uyumuyorsunuz.Derin uyuduğunuzda lucid görmek zordur.Bu şekilde uyuduğunuzda bazen öyle bi bölüm olurki ne tam uyanıksınızdır ne de uyuyorsunuzdur ,gözünüzün önünden rüyaya yakın görüntüler geçer.İşte tam da bu anda istediğiniz gibi rüyaya bilinçli olarak dalabilirsiniz.Sleep paralyse ya da türkçesi uyku felci(karabasan) bu evrededir.Ben bu sayede 9-10 kere kontrolü kaybedip tekrar rüyaya dalıp lucid rüya gördüğümü bilirim.
Ancak bu evrede aynı rüyada uzun süre kalmak çok güçtür çünkü rüyayı kontrol etmek zordur.Rüyada en ufak bi şeyi değiştirmeye çalıştığınızda kontrolü kaybedim rüyadan atılabilirsiniz.Ama dediğim gibi tekrar dalarsınız.Ben de henüz rüyayı kontrol konusunda kendimi geliştiremedim.Herhangi bi nesne yaratamıyorum ya da görüntüyü değiştirip başka bir yere ışınlanamıyorum.Sadece o anki senaryoda dolaşıyorum uçuyorum fln.Ve yeterince uzun kalamayırum rüyada
Bu arada rüyada kontrolü kaybettiğinizde rüya bulanıklaşır ve kaybolur ,bu anda kafanızda garip hareketlenmeler ve sarsıntılar olabilir korkmayın rüya görmeye devam edin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: FlawlessTr
vista kullanıcısıyım.ozellıkle forum donanımda dolasırken ard arda gordugum guzel seyleri sekmeden acarken bazen 4 sekmeyı gectıgınde ınternet explorer çalısmayı durdurdu deyıp kapanıyor.sonra bır tane bos explorer acıyor ve ben cıleden cıkıyorum lutfen yardım edın
microsoft yardım destek sitesinde bulunan popüler hatalardan biri, çözümü yok
Diger tarayıcılar bu hatayı nadir veriyor.
explorer beta 2 yi yeni kurdum,şimdilik bir hata vermedi
bence bütün tarayıcıları dene, kararını ver -
aynısı bende de var.
donanımhaberde flash hatası verip kapanıyor.sildim tekrar yükledim flashı düzelmedi.bence tamamen donanımhaberden kaynaklanıyor.başka bi sitede olmuyor bu durum. -
quote:
Orjinalden alıntı: thermalshock
Arkadaşlar size en garantili yöntemi söylüyorum.
Öncelikle akşlam 8de yatın ve en az 4 saat uyuyun.Sonra uyanın hafif bişiler yiyin 1-2 saat internette takılın lucid dream hakkında araştırma yapın kısacası lucid görmeye kendinizi hazırlayın ve tekrar yatın.Bu şekilde ilk uykunuzda vücudun uyku ihtiyacını gidermiş oluyorsunuz.İkinci uykuda ise ilk uykudaki gibi derin uyumuyorsunuz.Derin uyuduğunuzda lucid görmek zordur.Bu şekilde uyuduğunuzda bazen öyle bi bölüm olurki ne tam uyanıksınızdır ne de uyuyorsunuzdur ,gözünüzün önünden rüyaya yakın görüntüler geçer.İşte tam da bu anda istediğiniz gibi rüyaya bilinçli olarak dalabilirsiniz.Sleep paralyse ya da türkçesi uyku felci(karabasan) bu evrededir.Ben bu sayede 9-10 kere kontrolü kaybedip tekrar rüyaya dalıp lucid rüya gördüğümü bilirim.
Ancak bu evrede aynı rüyada uzun süre kalmak çok güçtür çünkü rüyayı kontrol etmek zordur.Rüyada en ufak bi şeyi değiştirmeye çalıştığınızda kontrolü kaybedim rüyadan atılabilirsiniz.Ama dediğim gibi tekrar dalarsınız.Ben de henüz rüyayı kontrol konusunda kendimi geliştiremedim.Herhangi bi nesne yaratamıyorum ya da görüntüyü değiştirip başka bir yere ışınlanamıyorum.Sadece o anki senaryoda dolaşıyorum uçuyorum fln.Ve yeterince uzun kalamayırum rüyada
Bu arada rüyada kontrolü kaybettiğinizde rüya bulanıklaşır ve kaybolur ,bu anda kafanızda garip hareketlenmeler ve sarsıntılar olabilir korkmayın rüya görmeye devam edin.
ben bu yadığınızın bu konuyla bi ilşkisini görmedim... post kasmak için böle alakasız işlerle uğraşmak gerçekten küçük düşürücü olsa gerek...
bu hata son zamanlarda IE7 de çok sık görülmeye başladı... opera kullanıyordum ama bu forumda çok stabil çalışmıyo...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X