Şimdi Ara

Internet Explorer 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar IE7'i aşağıdaki adresten indirebilen var mı?.. ben iki gündür uğraşıyorum, sürekli hata mesajı veriyo..

http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx

• Ben birkaç gün önce indirip kurdum ancak fontların görüntü kalitesi çok kötüydü, okumakta güçlük çektim. Bu nedenle sildim ve 6 ya geri döndüm. Fontlar kırık kırık çıkıyor, sanki ekranın resmini çekip, Jpeg olarak açmışsınız gibi (Toshiba LCD ekranımın çözünürlüğü 1024x768) Hiç tavsiye etmem, yüklemeyin boşuna. İki tab ayrı açacağım diye o kötü görüntü çekilmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirxanthos -- 31 Ekim 2006; 15:47:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirxanthos

Ben birkaç gün önce indirip kurdum ancak fontların görüntü kalitesi çok kötüydü, okumakta güçlük çektim. Buy nedenle sildim ve 6 ya geri döndüm. Fontlar kırık kırık çıkıyor, sanki ekranın resmini çekip, Jpeg olarak açmışsınız gibi (Toshiba LCD ekranımın çözünürlüğü 1024x768) Hiç tavsiye etmem, yüklemeyin boşuna. İki tab ayrı açacağım diye o kötü görüntü çekilmez yani.

Cleartype efektini kapatabilirdin seçeneklerden ;)
  • Çok aradım ama bulamadım o seçeneği?? Nerede tam olarak anlatman mümkün mü?
  • keşke bi ekran görüntüsünü alsaydın silmeden önce
    quote:

Orjinalden alıntı: sirxanthos

Ben birkaç gün önce indirip kurdum ancak fontların görüntü kalitesi çok kötüydü, okumakta güçlük çektim. Buy nedenle sildim ve 6 ya geri döndüm. Fontlar kırık kırık çıkıyor, sanki ekranın resmini çekip, Jpeg olarak açmışsınız gibi (Toshiba LCD ekranımın çözünürlüğü 1024x768) Hiç tavsiye etmem, yüklemeyin boşuna. İki tab ayrı açacağım diye o kötü görüntü çekilmez yani.
  • evet sorun "cleartype" mış.
    Bu adreste görüntü farkını görebilirsiniz:

http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/02/03/524367.aspx

Ancak ben bütün menü seçeneklerine bakmama rağmen cleartype'ı inaktif hale getiremedim, ve özellikle küçük fontlarda çok rahatsız edici olduğu için direk sildim. Kimin ne işine yarar ki cleartype?
  • Yukarıdaki adreste cleartype seçeneğinin nerede olduğu da anlatılmış ve LCD ekranların cleartype özelliğini düzgün kullanabilmeleri için öncelikle kalibre edilmeleri gerektiği anlatılıyor. Bu ayarı yapan yazılımları ayrıca yüklemeniz gerekiyormuş. Eğer bu kalibrasyonu yapmazsanız, yazıların daha düzgün okunması için geliştirildiği iddia edilen CLEARTYPE fonksiyonu tam tersi bir etki yaratıyor ve yalnızca yazılar değil, küçük resimler de çamur gibi görünüyor. Zaten alışık olmadığımız bir görüntü tarzı, haddinden fazla rahatsız etti beni. Şu anda okuduğunuz fontlardaki kırıkları gidermek için yumuşatıcı bir gölge efekti yapmışlar ki bence çok daha fazla rahatsız edici olmuş. Sanki ekranın üzerine saydam bir naylon defter kabı geçirmişsiniz gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben hala IE7'yi indiremiyorum?.. fikri olan var mı?
  • kullananlardan exp. 6 ile kıyaslamasını rica etsek? ne gibi avantajları var?
  • ben indirdim 7 yi bi sorun yok 1 aydır kullanıyorum. İndirememe sebebi korsan kullanım olabilir. kıyaslamaya gelince; birden fazla açılan sayfaları ön izleme şeklinde görebiliyorsun. Biraz daha görsel kullanımı kolay. Dahada fazla bir farkını göremedim. Ama indirdim kullanıyorum. Bir sorun yok
  • Deppocu sen cooltype özelliği ile mi kullanıyorsun? O çamur gibi görüntü rahatsız etmedi mi? Ya da bahsedilen kalibrasyonu mu yaptın?
  • Arkadaşlar Türkçesi çıkmadı dimi bunun.??
  • yaa arkadaşlar TR si çıkmadımı bunun hala?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.