Sizce hangisini kullanmalıyım yardım edermisiniz?Hangisi hızlı ve kullanışlı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: DARE DEVIL
Sizce hangisini kullanmalıyım yardım edermisiniz?Hangisi hızlı ve kullanışlı acaba?
tabiki firefox.ama en hızlısı OPERA
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet1990
quote:
Orjinalden alıntı: DARE DEVIL
tabiki firefox.ama en hızlısı OPERA
Ya firefox un internet exploler dan ne farkı var acaba ben dün indirdim şimdi firefox kullanıyorum normalde internet exploler 7 kullanıyordum farkları ne?
FİREFOX DAHA GÜVENLİ ,reklamları engeller.hızlı aklıma gelen bunlar
sen adam akıllı sitelere giriyor isen ie yeter sana.ama her siteye dalıyor isen firefox kullan derim yada opera.
opera daha hızlı firefoxdan
Firefoxunu eklentilerinle daha da etkili kullanabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet1990
FİREFOX DAHA GÜVENLİ ,reklamları engeller.hızlı aklıma gelen bunlar
sen adam akıllı sitelere giriyor isen ie yeter sana.ama her siteye dalıyor isen firefox kullan derim yada opera.
FİREFOX İE son sürümü bile FİREFOX dan bir adım geridir
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
FİREFOX İE son sürümü bile FİREFOX dan bir adım geridir
Hmm tamam firefox da kalıyorum ilgileriniz yüzünden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Başlığı okuyunca birden akılma şu deyiş geldi.
Yoksa siz hala Anneannenizin İnternet tarayıcısını mı kullanıyorsunuz?
FireFox'a
Adblock Plus ==> Reklam engelleyici, Flash animasyon ve resim dosyalarının gözükmesini ve kotanızdan harcamasını engeller. Gmail Manager, ==> Gmail eposta kutularınızı anlık kontrol eder, Etkin bir şekilde Gmail kullanmanızı sağlar. Ayrıca ayarlarsanız herhangi bri web sitesinde ki bir eposta adresine tıklayınca Outlook Express 'in açılmasını engelleyip yeni bir sekmede gmail 'i açar. FoxyTunes ==> Çoklu ortam oynatıcı yazılımı kontrolcüsü (tarayıcınızın durum çubuğundan winamp,mediaplayer gibi yazılımları birkaç küçük düğme ile kontrol edersiniz.)