Arkadaşlar çok uzun bir süredir Flashget kullanıcısıyım ve çok da memnunum. Fakat son zamanlarda programı kullanma amacımda sorunlar çıkıyor. Ben internetteki videoları flashgete atıp o indirken izliyorum çünkü dosyayı baştan sona doğru bölerek indiriyor.
Fakat son zamanlarda çoğu film dizi siteleri dosyaları flashgetin indiremediği sitelere atıyorlar. Neden indiremiyor bir fikrim yok. O yüzden IDM yükledim o gayet güzel indiriyor fakat dosyayı baştan sona doğru değil tamamen eşit böldü bu yüzden indirirken izlemede sorun çıkacak bu sorunu nasıl aşabilirim, flashgeti düzeltme yolum var mı ya da download manageri flashget tarzı yapma imkanım var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: lotrium
Arkadaşlar çok uzun bir süredir Flashget kullanıcısıyım ve çok da memnunum. Fakat son zamanlarda programı kullanma amacımda sorunlar çıkıyor. Ben internetteki videoları flashgete atıp o indirken izliyorum çünkü dosyayı baştan sona doğru bölerek indiriyor.
Fakat son zamanlarda çoğu film dizi siteleri dosyaları flashgetin indiremediği sitelere atıyorlar. Neden indiremiyor bir fikrim yok. O yüzden IDM yükledim o gayet güzel indiriyor fakat dosyayı baştan sona doğru değil tamamen eşit böldü bu yüzden indirirken izlemede sorun çıkacak bu sorunu nasıl aşabilirim, flashgeti düzeltme yolum var mı ya da download manageri flashget tarzı yapma imkanım var mı?
idm de indirirken izleme yok malesef ben uzun zamandır kullanırım hiç boyle bir şeye tanık olmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: edirneli86
quote:
idm de indirirken izleme yok malesef ben uzun zamandır kullanırım hiç boyle bir şeye tanık olmadım.
Peki Flashget tarzı bir program biliyor musunuz? Flasgetin güzel yanı bir dosyanın baş kısımlarından başlayarak 5-10 parçaya bölerek indirmesi. Hem hızlı indiriyor hem de inerken izleyebiliyorum. IDM gerçekten herşeyi indiriyor fakat onda olmuyor bu dediğiniz gibi. Flashgeti bile düzeltebilsem o da indirse mesela mail.ru dan bana yeter.
lotrium
kullanıcısına yanıt
Mail.ru sitesinde ki indirme linki Flashget e uymuyor ise siz zaten düzeltemzsiniz.
Ama şoyle bir şey var siz indireceğiniz videonun linkini alıp simple tv yada vlc ye yapıştırıp izleyebilirsiniz.
İndirme hızı ne denli yüksek olur bilemem.
quote:
FF + Flashgot eklentisi ile Flashget e cookie datası içeren bilgi gönderdiği için bahsettiğiniz sitelerden indirme yapabiliyor. Bende Flashget ilk çıktığından beri kullanıyorum ve çok memnunum. Dediğiniz gibi indirilen .jc! uzantılı video dosyalarını indirmeye başladıktan 10 - 15 saniye sonra izlemeye başlıyorum. Çok da hafif, sistemi yormayan, herşeye bulaşmayan mükemmel bir program. 1.9.6 versiyonunu kullanıyorum. Torrent desteği gelişmiş, 2.x ve 3.x versiyonları çıktı ancak 1.9.6 dan daha iyisi yok. Tek sorun 1.9.6 ya güncelleme desteğinin verilmemesi.