Şimdi Ara

internet'de Gidip Gelmeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadasLar gecenlerde format attım ve bu sorun formattan sonra başladı.. Formattan hemen itibaren bu sorun başladı ve kaç defa attıysam yinede olmadı..

Sorun şu;

Mesela msn i açıyorum.. İnternete giriyorum 1-2 dk sonra internet gidiyor.. Ve sürekli gidip geliyor.. 1-2 saniyelik gidip gelişler.. 3 saniye kalıyor yarım saniye gidiyor gibisinden ve sürekli devam ediyor taki reset atasıya kadar.. Evet.. İnternete girmessem 7-8 dk idare ediyorum ama başladımı 2-3 kişiyle konuşmalar tekrar aynı sorun oluyor ve yine reset atıyorum.. Bir abi bu sorunun eğer D ye exe dosyaları attıysan virüs kapmıştır ondandır demişti.. Evet D de bir çok program vardı hepsini sildim yalnızca mozilla ile msn i exe olarak bıraktım yine format attım düzelmedi.. Bir abla Nod32 ve superantispyware yi indirmemi güvenli kip de taramamı ve daha sonra tekrardan normal kip de taramamı önerdi.. evet taradım ama yine olmadı..

Sorumda şu;

Acaba gercekden exe lerin virüs kapmasındanmı.. Eger kalan o 2 programı yani mozilla ile msn i silersem ve format atarsam sorun geçermi.. Geçmezse ne yapmamı önerirsiniz..

Çok acil yardımlarınızı bekliyorum çünkü şu aralar çok sıkışıgım ve bu olay herşeyi mahvetti..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• görev yöneticisi görüntüsünü buraya yollar mısınız? Bakalım zararlılar var mı? Bir de firewall programı kullanıyor musunuz?
  • bence D deki surucuden (eger exeleri calistirmadiysan) exe lerden vurus bulasmaz.. Msn i baska yerlerden indirip kurmayi dene.. eski surumlerini dene.. ne biliyim cesitli kombinasyonlar dene.. mutlaka cozersin sorunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

görev yöneticisi görüntüsünü buraya yollar mısınız? Bakalım zararlılar var mı? Bir de firewall programı kullanıyor musunuz?

firewall i son formatta yüklemedim nedeni zırt pırt çıkmasıydı

Edit: Son format dediğim pc nin internet sorunun başlamasına neden olan format.. Acaba yüklemediğimdenmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 23 Eylül 2007; 3:18:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

görev yöneticisi görüntüsünü buraya yollar mısınız? Bakalım zararlılar var mı? Bir de firewall programı kullanıyor musunuz?

firewall i son formatta yüklemedim nedeni zırt pırt çıkmasıydı

Edit: Son format dediğim pc nin internet sorunun başlamasına neden olan format.. Acaba yüklemediğimdenmi..

Bu internete bağlanmama olayı formattan sonra mı baş gösterdi.. Eğer öyle ise ethernet kartı süürücünüzü kontrol ediniz.. Dns numaralarınızı 4.4.2.2 ve 4.4.2.1 olarak ayarlayınız (bi deneyin) Firewall programınız yeniden kurmak bir faide sağlamayacaktır..

• dns numaramı nereden ayarlıyacagım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

dns numaramı nereden ayarlıyacagım

Yerel ağ bağlantınıza sağ tıklayın/özellikler diyin. internet erişim kurallarına çift tıklayın.. aşağıdaki dns numaralarını kullanı işaretleyin ve verdiğim numaraları girin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşk ederim
  • dns numaraları olmadı =( eger o mozilla ile msn exe sinide silersem ve format atarsam sorun bitermi acaba
  • bilg. yüklü programlardan biri mesela toobar bile buna tol açıyor olabilir..ayrıca güvenlik bölümünde hijack this konusuna bi log yollamanı tavsiye ederim
  • Teşekkür ederim 1 adet dosya çıktı onuda fix ledim..
  • olmadı
  • intenetini paylaşıyorsan uyanık komşun modemden resetliyor olabilir bir de o seçeneği düşün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.