Şimdi Ara

İnternet çok yavaş YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar dün itibariyle vodafone internet kullanıcılığına geçtim. 49.90 olan tarifeye. Ancak altyapımın 8 mbit i desteklemesine rağmen en fazla 2 mbit albiliyorum. Özellikle birden çok cihaz bağlandıgında internet hızı 5 mbps ye kadar düşüyor. sorun acaba modemde mi? Modem zaten dandik bi şey Huawai 521. kapsama alanıda çok zayıf. Bu gün müşteri hizmetlerini aradım sorunun modemden değil altyapı dan kaynaklandığını söylediler 48 saat icerisinde sorun hakkında iletişime geçilecekmiş. ama daha önce komsumla beraber ttnet kulanıyordum cokk hızlı olmasada sorun yasamıyordum gayet tatmin ediciydi. acaba ne yapabilirim. ne onerirsiniz. lutfen yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan7754 -- 11 Temmuz 2015; 2:18:48 >

• Modem arayüzündeki adsl hat değerlerini atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Modem arayüzündeki adsl hat değerlerini atın.

bu galiba bahsettiğiniz şey
     İnternet çok yavaş YARDIM!!
  • Hat çok kötü kabloları kontrol edin büyük ihtimal santrale uzaksınız yinede bakmakta fayda var.
  • quote:

Hat çok kötü kabloları kontrol edin büyük ihtimal santrale uzaksınız yinede bakmakta fayda var.

kabloları kontrol ettim. evet mahalle olarak altyapı biraz kötü ama bu kadarda kötü olmaması gerekiyor. en azından 4-5 mbit almam lazım yapabileceğim başka bisey yokmu acaba? bu arada tesekkür ederim
  • Arıza kaydı bırakın bir umut ama pek birşey beklemeyin.
  • quote:

Arıza kaydı bırakın bir umut ama pek birşey beklemeyin.

bıraktım bu gün 48 saat icinde ilgilenicekler miş görücez bakalım ilgilendiğin icin tekrar tesekkürler
  • Başlığı düzelt bence hemen firmayı karalamayın adamlar ne yapsın alt yapı Türk Telekom'un kötüyse yapacak birşey yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Başlığı düzelt bence hemen firmayı karalamayın adamlar ne yapsın alt yapı Türk Telekom'un kötüyse yapacak birşey yok maalesef.

Kimseyi karaladigim fln yok. En başta da yazdım zaten daha önce Ttnet kullaniyordum. Pek sıkıntı olmuyordu. Su anda olduğunu söyleyemem ama biraz yavas. Sonuçta hepsi turk telekom u kullanıyor. Benim amacım daha hızlı internete nasıl ulasabilirim bu kadar. Karalama fln yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.