Vista ile daha tanışmadım.Yeni bir işletim sistemi olduğu için bir çok hatası oldugunu duydum.Gorunum ve kullanım olarak çok beğenilmiş.
Cafeme vista kurmam sonucunca nelerle karşılaşabilirim ?
Oyunlar konusunda sorun yaşarmıyım ? Ağda sorun yaşarmıyım ? Server olarak film ve müzik paylaşımında kullandığım bilgisayarıma 10 dan fazla bilgisayar aynı ağ üzerinden sorunsuzca ulaşabilirmi? Güvenlik olarak ne kadar güvenebilirim ? Kullanıcılar sorun yaşarmı demiycem hala xp de bile sorun yaşatan müşterilerim var :) Alıştık. Deep freeze ile çakışma olur mu ?
Tabi ki denemeden göremem de şu an için hiç zamanım yok.Belki bunu merak eden arkadaşlarımız vardır, belkide deneyen.
Daha önceden boyle bir konu açıldıysa kusura bakmayın göremedim.
Teşekkürler.
vista saglam makine ister min. 2gb ram olması gerekir vista oyunlarda problem yaratır xpde very highda kasmayan oyun highda kasma yapar vista xp gibi değildir karışıktır cafeye 13 yaşında çoçuklarda geliodur bu yüzden gereksiz ugraş ve masraftır korsan vistalar işyerlerinde tehlikelidir
Windows 7 çıkana kadar xp haydi haydi işi götürür . Bence gereksiz .
Boşuna başımızı derde sokmayalım.Haklısınız.Xp de bile müsteri çağırıp duruyo bu ne bu ne dıye :D
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
xp kur bence
tüm internet cafeler zamanında en son xp ye geçmişlerdi. bence şimdilik xp