Şimdi Ara

Internet Cafeye GTA IV kurmak (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, internet cafemize GTA IV kurmak istiyoruz, fakat evde yaptığım kurulumda bildiğim kadarıyla her bilgisayara ayrı ayrı kurmak lazım bu oyunu, fakat internet cafede böyle yapmadan, direk Kopyala-Yapıştır olarak kurulum yapabilir miyiz ?
    Sistem :

AMD x6 1055T
    ZOTAC 9800GT
    2 GB RAM
    1 TB HDD
    (sistem stabil olarak çalışıyor)

• Yardımcı olacak yok mu ?
  • İnternetin kafenizde dosya paylaşımı yok mu?
    Bizim okulumuzun BT sınıfında bile paylaşılan dosyalar var, tek bilgisayardan tüm bilgisayarlara dağılıyor dosya.
    Paylaşılan dosya sistemi yoksa oluşturduktan sonra kafedeki her bilgisayarın bir adı ya da numarası olacak.
    Herhangi bir bilgisayara oyunu kurarsanız, kurduktan sonra da oyunun kurulu olduğu dizindeki dosyaları, 1.0.7.0 patch i (öneri olarak), GWL' ın en güncel sürümünü
    "Paylaşılan Belgeler/ <bilgisayarın adı (örn. rert cafe 1)>" içine atın.
    Farz edelim internet kafenizde 20 bilgisayar olsun.
    rert cafe 17 isimli bilgisayardan "Paylaşılan Belgeler/rert cafe 1" e girildiği zaman bu dosyaların hepsinin gözükmesi lazım.
    Daha sonra rert cafe 17 bilgisayarında o dosyaları uygun yere (örn. "C:/Program Files/Rockstar Games") içine atarsanız. Oyun basitçe o bilgisayara da kurulur.

Yanlış bilgi verdiysem özür dilerim ancak bizim okulun BT sınıfında 20 adet bilgisayar var. Mesela biz 6. bilgisayardan CS 1.6 setup paylaşıyoruz diğer bilgisayarlar
    o setup dosyasını zaten görüyor. Sonra okulda 20 kişilik Counter oynuyoruz.

• İnternet cafemizde dosya paylaşımı mevcut, fakat ağ üzerinden GTA IV kasma yapar diye düşünüyorum ? Sonuçta kendi harddiskinden değil ağdaki ana makinanın harddiskinden çekip işleyecek dosyayı, bahsettiğimiz oyun Counter Strike gibi basit bir oyun değil sonuçta. :)
  • Ben 3 yıldır bir internet kafede çalışıyorum, GTA4 gibi oyunlarla da haşır-neşiriz. Bi kere bu oyunu kopyala-yapıştırla halletmek mümkün değil. Zira normal kurulumunda zibilyon tane regedit ayarı yükleniyor, bunları aktarmak başa bela. Kaldıki oyun 10 GB'dan fazla. Ağ üzerinden oynamak veya çekmek gibi bir şeyi düşünmeyin bile. Oyun zaten normal yüklü iken bile multiplayer'da ağ sistemini müthiş yoruyor.

Size tavsiyem sıkın dişinizi, teker teker kurun. Baya bir zaman alacak ama inanın diğer türlü altından hiç kalkamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisahmet

Ben 3 yıldır bir internet kafede çalışıyorum, GTA4 gibi oyunlarla da haşır-neşiriz. Bi kere bu oyunu kopyala-yapıştırla halletmek mümkün değil. Zira normal kurulumunda zibilyon tane regedit ayarı yükleniyor, bunları aktarmak başa bela. Kaldıki oyun 10 GB'dan fazla. Ağ üzerinden oynamak veya çekmek gibi bir şeyi düşünmeyin bile. Oyun zaten normal yüklü iken bile multiplayer'da ağ sistemini müthiş yoruyor.

Size tavsiyem sıkın dişinizi, teker teker kurun. Baya bir zaman alacak ama inanın diğer türlü altından hiç kalkamazsınız.

Sonuçta benim internet kafem yok.
    Haklı olan kişi pisahmet. Okuduğumda bana bile saçma geldi kendi cevabım.

• Benim de düşündüğüm gibi yapacağız o zaman, ikinize de çok teşekkürler. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rert

Benim de düşündüğüm gibi yapacağız o zaman, ikinize de çok teşekkürler. :)

Saçmaladım yahu boşver. Dürüstçe; teşekkürü hak etmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.