Şimdi Ara

internet cafeler hariç bütün işletmelerin açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 haziranda hayatın normalde döndürma çabaları esnasında eğlence mekanlarına açılmama kararı alınmıştır. ancak

    Her ne kadar internet cafeler ne kadar dijital oyun salonları haline dönmüş olsada işin temelinde eğlence değil teknolojiye ulaşım imkanı sağlamaktayız. İşletmelerimizde zaten sigara satışı veya sigara içilmesi yasaktır. Devletimiz bizden en az 2 yıl olmak kaydı ile işletmedeki bilgisayarlar ait log kaydı, filitre ve en az 3megapiksel olmak üzere 90 gün kayıt yapabilen kayıt sistemi istemiş ve yıllardır bu şekilde hizmet etmekteyiz.

    2003 yılından beri bu sektör sayesinde hayatımı idame ettiriyorum. kahvehanelerin, kreşlerin, kafeteryaların, çay ocaklarının , ehliyet kurslarının açıldığı halde internet cafelerin açılmaması bizi derinden etkilemiştir. Açılan işletmeler içerisinde sosyal mesafenin uyulamadığı birçok dal mevcuttur ki neredeyse hepsinde sosyal mesafeye uymak imkansızdır çay getiren eleman size 2 metreden çayı veremez. Berberler 2 metreden traş edemez.

    Bu süreçte devletimiz vergisini yollamış, muhasebemiz işlemiştir işyerinin mülk sahipleri biz devletten zenginmiyiz kapalı kaldığınız süre zarfında nasıl kira almayalım demekteler.

    Biz neden açılmıyoruz? Süleyman soylu bir tv de internetcafelerin kapalı kalması sorulduğunda gülerek arafta kaldığını söylemiştir? Kapalı kalmış olmamış hoşlarınamı gitmiştir? gülmekteki amaç nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdikmetas -- 1 Haziran 2020; 9:35:20 >







  • internet kafeler hala para kazanıyormu hocam
  • evlerdede çay var ama kahvehaneler dolu

    tabiki kazandırıyor.
  • Reis yillardir kizgin internetkafelere ondandir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YigitErkin20

    internet kafeler hala para kazanıyormu hocam
    ailesi evde pc oynamasına izin vermeyen ilkokullu ve liseli bebeler sayesinde bayağı iyi para kazandırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.