Şimdi Ara

İnternet Bilgisayardan Dolayı Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haziran sonunda aldığım asus x550l series bilgisayarım tam olarak şu
    internet kesinlikle bilgisayardan dolayı yavaş. Yurt odasında kalıyorum aynı odada kaldığım arkadaşların internetleri akıyor benim pcnin onlarınkilerden daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim. Ayrıca modem odanın kapısında. Modemin dibine dayıyorum yine bir fark yok. Tamamen aynı modemi kullanıyoruz arkadaşlarımla. Hiçbir fark yok. Bende siteler neredeyse açılmıyor bile. Onlarınkini söylememe gerek bile yok. Virüs falandır dedim format attım bilgisayara yine bir işe yaramadı. Virüs programı süreli mcafee ama sileceğim onu. Ne önerirsiniz onun yerine ama sanmıyorum ki bu yavaşlığın sebebi virüs programı olsun. Çıldırmak üzereyim.

Not: Şu anda farkettim. Telefonun kişisel erişim noktasını açıp wifi ile telefonumun internetine bağlandığımda böyle bir yavaşlık yok. Ama yurt netini arkadaşlarım hayvan gibi sömürürken ben herhangi bir siteye bile giremiyorum.

• Sizdeki wireles sürücüsümgüncel mi birde bazı serilerde firmaların kulandığı kablosuz kartlarda da sıkıntı olabiliyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.